0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχετε αλλά καλά εκεί. Όλοι σχεδόν εμβολιασμένοι,θέλουν όλοι να εμβολιάσουν τα ανήλικα τέκνα τους ,ελάχιστα κρούσματα.Μην τα θέλουμε όλα δικά μας...
Η κυβέρνηση κρίνεται για την πολιτική της σε σχέση με το εμβόλιο. Δεν ταύτισε κανείς την κυβέρνηση με την ανακάλυψη του εμβολίου, Και δεν νομίζω ότι κάποιος άνθρωπος, για θέμα υγείας, τον ενδιαφέρει εάν η απόφαση που θα πάρει είναι αρεστή ή όχι σε κάθε κυβέρνηση, αλλά εάν είναι προς το συμφέρον της υγείας του.
Ήθελα μόνο να πω στη Landau: όταν μλιάμε με νούμερα, ας θυμόμαστε ότι μιλάμε για ανθρώπους.
Κάτσε,δεν κατάλαβα.. Είπε στο γιατρό της οτι είχε πονόλαιμο και της είπε να μην περιμένει?
Κοίτα να δεις, διαχωρισμός είναι κ το ότι εγω που μένω σε νησί δεν μπορώ να κάνω γυναικολογικές εξετάσεις όχι δωρεάν, αλλά ούτε καν σε εργαστήριο εδώ γιατί κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να ασχοληθεί, θεωρούν αυτονόητο ότι θα πας στην Αθήνα. Τώρα ξυπνήσαμε και θυμηθήκαμε ότι δεν έχουμε σύστημα υγείας;
Συνάδελφοι, τελικά ανακοινώθηκε ότι οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί πρέπει να κάνουν δύο τεστ τη βδομάδα. Δεν λέει όμως πουθενά ποιές μέρες θα πρέπει να προσκομίζουν στο σχολείο το αρνητικό τεστ. Δεν πρέπει να ξέρουμε ώστε να προγραμματίζουμε εγκαίρως τα ραντεβού σε διαγνωστικό κέντρο; Δεν ξέρω και σε πόσο καιρό βγαίνουν τα αποτελέσματα ενός rapid και ενός pcr μοριακού τεστ. Μπορεί κάποιος που δεν έχει εμβολιαστεί και θα κάνει τα δυο εβδομαδιαία τεστ την εβδομάδα να με διαφωτίσει;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας!!!
Παντα οταν υπαρχει μια ενεργη ιωση, καλό ειναι να αποφευγεται αποιοδηποτε εμβολιο. Και τα παιδια μας οταν ήταν μικρά και είχαν κάποια ίωση, πάντα ο γιατρος ανέβαλε την προγραμματισμενη δοση εμβολίου για 10-15 μέρες.
http://deltio11.blogspot.com/2021/07/blog-post_703.html?m=1 αναφέρομαι σε αυτή την σελίδα. Ξέρει κανείς αν είναι fake news?
Συνάδελφοι...κάποια ονόματα νεκρών που έχουν βγει στα social και που λένε πως σχετίζονται με "περίεργους θανάτους" (ξέρετε από τι ισχυρίζονται...)έχει κανείς υπόψιν του αν είναι fake???Διότι αν είναι fake είναι ντροπή...αν όμως δεν είναι, είναι τρομακτικό. Πλέον δεν ξέρεις τι να πιστέψεις. Έχεις κανείς κάτι υπόψιν του????Θα τρελαθούμε στο τέλος!!!!
Ναι γι αυτό ρώτησα αν ενημέρωσε η κοπέλα για την αδιαθεσία της. Κι εγώ αν ένιωθα αδιάθετη, θα προγραμματιζα αργότερα οποιοδήποτε εμβόλιο