0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το 37% κάλυψε! Ούτε καν το 40! Ενώ σε άλλες ειδικότητες έφτιαξε οργανικές και τις κάλυψε και όλες! Ειδικότητες με μονόωρο μάθημα, έλεος κάπου! Καλά έκανε, αλλά δε γίνεται άλλους να τους φτιάχνεις και άλλους να τους καταστρέφεις! Βγάζει μάτι!
Αυτό έγινε! Μας πήραν 200 πιστώσεις τελευταία στιγμή κυριολεκτικά! 390 ήταν για εμάς στην πρωτοβάθμια, το έμαθα και απο τη ΔΟΕ και από το υπουργείο! Ξεσηκώθηκε συγκεκριμένος κλάδος και τις βούτηξε στο παρά πέντε! Απλά τραγικό!
Ναι γιατι αυτοι ζητησαν! Οι ΠΕ06 ζητησαν τιποτα; Οχι! Σου λεει για να μην ζητάνε ειναι καλα.
Κανείς δεν μας πήρε τίποτα . Απλούστατα είμαστε ένας κλάδος εξαιρετικά αδρανής(για να το πω ευγενικά).Εδω έγραφαν(προ κατανομής) στο pde άτομα της Αγγλικής ότι θα διορίσει πολλούς από εμάς γιατί η Κεραμεως μας συμπαθεί λέει σαν κλάδο!!!Ημαρτον δλδ. Όταν υποβιβάζεις τόσο πολύ τον εαυτό σου μόνος σου κ εναποθέτεις τις ελπίδες διορισμού σου σε συμπάθεια από τον εκάστοτε υπουργό, ε τότε αυτά γίνονται.
Εγω σου λέω ότι το έμαθα από την ίδια τη ΔΟΕ. Δεν ξέρω αν το αμφισβητείς και δε με ενδιαφέρει κιόλας! Δεν ξέρω ποιόν συμπαθούσε και ποιόν όχι και επίσης δε με ενδιαφέρει. Φταίει το υπουργείο που υποκύπτει σε πιέσεις της κάθε συντεχνίας και δημιουργεί πελατολόγιο. Κατά τα άλλα καλή καρδιά…
Τα ίδια λέτε με την marathes..ότι ακριβώς μας πήραν 200 πιστώσεις γιατί ξέρανε ότι δε θα αντιδράσουμε.Το θέμα είναι ένα ότι είμαστε όλοι ένα βήμα πριν τα φάρμακα.Τωρα όσον αφορά την επιστολή διαμαρτυρίας Γιάννη ας είναι χιουμοριστική ρε φίλε.Τουλαχιστον κάτι γράφτηκε...Επίσης τι να διεκδικήσουμε στο υπουργείο με τόσα κενά κ συνταξιοδοτήσεις...Ούτε μπορούσαμε να φανταστούμε την παπάρα
Ας είναι αυτό μόνο η αρχή...ας ακολουθήσουν και άλλες επιστολές...Το θέμα είναι να συσπειρώθουμε που τώρα θεωρώ ότι κάτι γίνεται για μελλοντικές κατανομές και διορισμούς πριν βάλουμε μασέλα οι πε06
Λογικά δεν καταλαβες κατι στην βθμια οι ΠΕ06 εχουν καλυψει 100% στην αθμια εχουν ενα 40%.Ειναι ζητημα μεταξυ βαθμίδων λογικά το ΕΣΠΑ 2021-2027 επαιξε ρολο