0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καθαρά θέμα πολιτικής βούλησης,δεν ξέρω για 700 αλλά 500 έπρεπε να διοριστούν.Ίσως να έγιναν και ενέργειες από άλλες ειδικότητες για ευνοικότερη κατανομή για αυτούς..πολλά μπορεί να έγιναν πάντως εμείς σίγουρα αδικηθήκαμε.
Μην στεναχωριέσαι για την ηλικία! Παλιος καθηγητής μου μαθηματικός διορίζεται τωρα στα 60 του.
Αυτό έγινε! Μας πήραν 200 πιστώσεις τελευταία στιγμή κυριολεκτικά! 390 ήταν για εμάς στην πρωτοβάθμια, το έμαθα και απο τη ΔΟΕ και από το υπουργείο! Ξεσηκώθηκε συγκεκριμένος κλάδος και τις βούτηξε στο παρά πέντε! Απλά τραγικό!
Δυστυχώς ο κλάδος μας δε διεκδικεί, πιθανόν γιατί ως μονάδες δε συσπειρωνόμαστε για να διεκδικήσουμε. Η μεταχείρισή μας είναι συχνά τραγική ακόμη και μέσα στα σχολεία, κυρίως στην πρωτοβάθμια από δασκάλους. Φέτος ουκ ολίγες φορές αναγκάστηκα να βάλω στη θέση τους φρέσκες αναπληρώτριες δασκάλες που μιλούσαν υποτιμητικά και απαξιωτικά για τις ειδικότητες.
Κάποιοι θα στεναχωριομαστε για χρόνια εξαιτίας αυτού.
Εγω να πω την αμαρτία μου θεωρω κι αυτόν έναν βασικό λόγο που δεν θέλω την πρωτοβάθμια.Εδω εμένα μου ζήτησε το λόγο δασκάλα γιατι λέει γράφω στον πίνακα και οι γονείς της έκαναν παρατήρηση οτι αυτη δεν γράφει στον πίνακα ενώ η Αγγλικου γράφει.
εγώ ξέρω ότι το 100% στις οργανικές δεν το πήραν οι δάσκαλοι, οι ΠΕ02,ΠΕ03 τεχνικές ειδικότητες, χημικοί ούτε οι ίδιοι πιστεύανε τις θέσεις που πήρανε 100% καλψη οιΠΕ02 90κατι οι ΠΕ03 . ΠΕ03 διορίζεται ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΜΟΟΟΟΟΟΣ κ κοσμάκης με ΜΗΔΕΝ αναπλήρωση, ,2 παιδιά αγγλικά , σεμιναρια μεταπτυχιακό-ΟΧΙ διδακτορικό κ εμείς σε λίγο θα είμαστε με το μπαστούνι κ τη μασέλα κ ακόμα θα περιμένουμε.