0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απορώ τι θα πάρουν τελικά και πώς η φάση θα είναι κοντά στα 10000 άτομα ... Όταν δεν θα πάρουν Ζεπ , μναε , παράλληλη. Πόσους φιλολόγους μπορεί να πάρουν στη β φάση γενική και ειδική;
Καλημέρα κύριε Πατρέα,είμαι ΠΕ70,με θέση στους οριστικούς 13015 και στους εκκαθαρισμένους 3200 με δηλωμένη όλη την Ελλάδα(+κουτάκι ειδικής)θα είμαι εκτιμάτε στη β φάση;;;Επίσης πόσους ΠΕ70 πιστεύετε θα πάρουν β φάση συνολικά σε γενική και ειδική και μέχρι που πιστεύετε θα κατέβει ο πίνακας;;;;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων;;
Μετά την α φάση είμαι 1800. Δεν έχω βάλει μειωμένου.
Στην επικείμενη φάση Αναπληρωτών δεν υπάρχει περίπτωση προσλήψεων για ΤΥ ΖΕΠ στη Δευτεροβάθμια. Όχι μόνο δεν έχει βγει ακόμα το ΦΕΚ Ένταξης Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας (ΖΕΠ), όπου δύνανται να λειτουργήσουν Τάξεις Υποδοχής (Τ.Υ.) Ι και ΙΙ ΖΕΠ, δεν έχουν καν αποσταλεί στη Διεύθυνση Σπουδών Δευτεροβάθμιας οι τελικοί συγκεντρωτικοί πίνακες των προτάσεων (προθεσμία αποστολής: Δευτέρα 20/9).Το θέμα είναι ότι κινδυνεύουν και τα ΖΕΠ της Πρωτοβάθμιας, καθώς, παρότι έχει βγει το σχετικό ΦΕΚ, δεν έχει αποσταλεί ακόμα εγκύκλιος για τη διαδικασία ολοκλήρωσης της ίδρυσης και λειτουργίας Τάξεων Υποδοχής (Τ.Υ.) Ζ.Ε.Π. (βλ. αντίστοιχη περυσινή εγκύκλιο) και χωρίς αποφάσεις ίδρυσης από ΠΔΕ (όπου οι πιστώσεις κάθε ΠΔΕ κατανέμονται ανά ΔΠΕ σε σχολικές μονάδες), δεν θα τρέξουν ούτε τα ΖΕΠ της Πρωτοβάθμιας. Υπάρχει βέβαια περιθώριο μέχρι και την Τρίτη 21/9, ώστε να βάλουν απευθείας τα κενά οι ΠΔΕ στο ΟΠΣΥΔ, αλλά αν δεν αποσταλεί ούτε αύριο η εγκύκλιος για τη διαδικασία ολοκλήρωσης της ίδρυσης, αρχίζει και χλωμιάζει. Είναι ήδη 2 εβδομάδες πίσω σε σχέση με πέρυσι.
Καλησπερα σας.Ειμαι ΠΕ03 και μετα την Α φαση ειμαι περιπου στο 420-450 στους εκκαθαρισμενους πινακες. Με δηλωμενη ολη την Ελλαδα(μονο πληρους ωραριου) πιστευετε υπαρχουν ελπιδες?
Υπάρχουν ελπίδες αν δηλωσες ολη την Ελλάδα.