0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάθε φορά που κάποιος παίρνει μετάθεση, πρέπει να παραμείνει 2 χρόνια στο νέο τόπο μετάθεσης; Ή ισχύει μόνο για την 1η φορά;
Καλησπέρα,Πέρυσι τοποθετήθηκα σε δυσπροσιτο σχολείο στις 6/10 για ανάγκες υπηρεσίας, φέτος λόγω υπεραριθμιας θα ξανατοποθετηθω σε δυσπροσιτο σχολείο για το σχολικό έτος που μας έρχεταιΣτην περίπτωση αυτή θα γίνει διπλασιαμος των μορίων? Πως ερμηνεύονται τα δύο συνεχόμενα σχολικά έτη? Ευχαριστώ
Να κάνω μια ερώτηση! Είναι νεοδιοριστος που διδάσκει σε δυσπρόσιτο σχολείο την πρώτη χρονιά που διορίζεται, έπειτα παίρνει οργανική σε μη δυσπρόσιτο και τελικά διδάσκει πάλι σε δυσπρόσιτο με απόσπαση. Του διπλασιάζονται τα μόρια; Από την στιγμή που 21/6 ως 31/8 υποτίθεται πως εργάζεται στην οργανική του που δεν είναι δυσπρόσιτη ;
ΝΑΙ του διπλασιαζονται αναλογικα δηλ οι μηνες που δουλεψε σε δυσπροσιτο την πρωτη χρονια (μεχρι την ημερα που τοποθετηθηκε οργανικα) επι δυο + οι μηνες που δουλεψε σε δυσπροσιτο τη 2η χρονια (απο τη ημερα αναληψης στο σχολειο αποσπασης μεχρι και τη ληξη διδακτικου ετους 2023-24) επι 2 δηλ αρκει να ειναι δυο συνεχομενα διδακτικα ετη και να ανελαβε υπηρεσια και στα δυο σχολεια εντος σεπτεμβρη
Εγω περσι ειχα διαθεση σε δυσπροσιτο κ φετος οργανική στο ιδιο δυσπροσιτο, διπλασιαζω κατι;
Αν κλείσεις 2 χρόνια ναι διπλασιάζεις τα μόρια των 2 αυτών χρόνων.
Την πρωτη χρονια δεν ημουν εξ ολοκλήρου στο δυσπροσιτο...
εαν εννοεις οτι ησουν την πρωτη χρονια με προσωρ τοποθετηση σε σχολειο που δεν ηταν δυσπροσιτο και καποιες μερες /εβδομαδα (πχ 2 ημερες) συμπληρωνες σε δυσπροσιτο, τοτε διαβαζοντας την 3.1.3,την 8.1 και 8.3 της εγκυκλιου μεταθεσεων θα πρεπει να γινει στην περιπτωση σου αναλογικος υπολογισμος και διπλασιασμος δηλ απο1/9/22 εως 30/6/23 θα παρεις τα 3/5 μη δυσπροσιτου + 2/5 δυσπροσιτου επι δυο και απο 1/7/23 και μετα μορια οργανικης σε δυσπροσιτο επι 2, ασχετως αν το περσινο δυσπροσιτο με το φετινο ηταν διαφορετικων μοριων. Θα πρεπει ομως η περσινη σου διαθεση σε δυσπροσιτο να ηταν εντος σεμπτεβρη 22
Καλημέρα, μπήκα τώρα το πρωί στο teachers minedu και είδα ότι μου έβαλαν τη φετινή μου προϋπηρεσία χωρίς να μου διπλασιάσουν τα μόρια του σχολείου. Για να γίνω σαφέστερη, φέτος υπηρετώ σε δυσπρόσιτο σχολείο έχοντας πάρει μετάθεση από άλλη πρωτοβάθμια. Στη προηγούμενη πρωτοβάθμια που εργαζομουν και πάλι υπηρέτησα σε δυσπρόσιτο σχολείο για δύο χρονιές. Είμαι μόνιμη του 21. Έστειλα αίτημα μέσω του teachers minedu. Ελπίζω να διαβάσουν το μήνυμα. Και να διορθώσουν το λάθος. Ωστόσο έχω αγχωθει , λέτε να μην βρω το δίκιο μου; λέτε να μην δικαιούμαι διπλασιασμο επειδή πήρα μετάθεση;