0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άστα να πάνε... Εγώ πέρυσι δούλεψα Δ φάση.. Φέτος περίμενα
Διάβασα τον Χατζηδάκη ειπε ότι μέσα στη βδομάδα θα κατανεμηθεί το νέο ΕΣΠΑ. Θα βγει δλδ αναλυτικά τα ποσά που θα δοθουν σε κάθε τομεα. Ελπίζω για την παιδεία να ειναι γενναιόδωρο πακέτο και πως φέτος αυτο που γίνεται οφείλεται καθαρά στην έλλειψη πιστώσεων.
Προσπαθώντας να τα βλέπω λίγο αισιόδοξα και εφόσον η ίδια ηγεσία ήταν και τα τελευταία 2 έτη (όπου δεν υπήρχε δηλαδή τέτοιο σοβαρό θέμα), θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά με ξαφνικές συνενώσεις τμημάτων και υποβαθμίσεις σχολείων είναι για φέτος απλά λόγω πιστώσεων καθώς είναι μεταβατική σχολική χρονιά. Άλλωστε είναι λίγο περίεργο που τα κανανε ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ λειτουργίας των σχολείων. Αφού ξέραν βέβαια τα χρήματα που έχουν, θα μπορούν εξαρχής να το λέγανε τι θα γίνει και όχι έτσι αιφνιδιαστικά! Και φυσικά ιδανικά να βρίσκαν από αλλού κρατικά χρήματα ή να ενίσχυαν το ΠΔΕ. Απλά έχω μια μικρή ανησυχία, μη και τους καλοαρεσει οικονομικά αυτό και δεν τα επαναφερουν του χρόνου παρά την ύπαρξη χρημάτων (μήπως τα κρατάνε για να αντιμετωπιστούν οι νέες χιλιάδες συνταξιοδοτήσεις). Όσο για την κατανομή του ΕΣΠΑ 2021-2027, ναι μπορεί να πει η Κυβέρνηση τι ποσό θα δικαιούται το κάθε Υπουργείο αλλά δεν θα είναι για τη τωρινή σχολική χρονιά διαθέσιμο. Το είχε πει και ο patreas μεταξύ άλλων...