0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι πάντοτε ένας νόμος σωστός και ηθικός; Ρωτάω ήρεμα...Δηλαδή είναι ηθικό να διοριστούν φέτος άνθρωποι που ήταν πιο κάτω στον πίνακα σε κενά που δεν μου δόθηκαν ποτέ εμένα που διορίστηκα πέρσι ενώ υπήρχαν; Άρα αυτό που λέω είναι να μας δώσουν το δικαίωμα μετάθεσης στους νεοδιόριστους και μετά να κάνουν καινούριους διορισμούς (φέτος). Αν ήταν όλοι οι νόμοι ηθικοί και σωστοί τότε οι άνθρωποι δεν θα αγωνίζονταν να τους ανατρέψουν...Υ.Γ Δεν τάσσομαι κατά των διορισμών.
Από την ανομία.... Επίσης αυτό είπα πριν και εγώ ότι ήταν καλή η ιδέα ενός συναδέλφου και άρχισαν να διαμαρτύρονται. Σε κάθε γνώμη υπάρχει και η αντίθετη... Μακάρι να αναπροσαρμόζονται οι νόμοι προς το συμφέρον όλων αλλά αυτό εδώ δε μπορεί να γίνει!
Γιατί δεν μπορεί αν γίνει αφού ο νόμος είναι ανήθικος;
στην Ελλάδα όλα αλλάζουνε με τροπολογίες https://www.esos.gr/arthra/69386/tropologia-apospaseis-neodiorizomenon-horis-ypohreosi-dietoys-paramonis-ston-topo
Ο Μπρατης μπερδεύει τις συνταξιοδοτήσεις με τα οργανικά κενά. Δεν υπάρχει 1 προς 1 αντιστοιχία αυτών των δυο.
Αναφέρεται σε όσους νεοδιοριστους ανήκουν σε ειδικές κατηγοριες
Όντως, αλλά και πάλι, σύμφωνα με τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα καμία υπηρεσιακή μεταβολή δεν επιτρέπεται κατά την πρώτη διετία. Το point του menandros στέκει: στην Ελλάδα όλα γίνονται.
Ναι πήραν απόσπαση. Αλλα χρωστανε την οργανική! Δε τους την χαρισε. Οποτε στις μεταθέσεις ειδικής δεν είχαν δικαιωμα αιτησης.
Άλλο λέμε, μην τα μπερδεύεις. Όπως κανονικά δεν επιτρέπονται αποσπάσεις στην πρώτη διετία μέχρι που επιτράπηκαν, έτσι μπορεί να γίνει και με τις μεταθέσεις.