0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό πογ το βασίζετε? Αφου το γράφει ξεκάθαρα ότι μετάταξη μπορούν να κάνουν μετά τα 5 χρόνια! Πως είναι δυνατόν να μπορούν να κάνουν τώρα στην γενική αγωγή? Τα ονόματα τους υπάρχουν έτσι και αλλιώς καθώς δεν έχουν βγει Εκκαθαρισμένοι επίσημοι από το υπουργείο. Και αν είναι έτσι όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι θα διορίζονται. Ας μην προτρέχουμε γενικά και ας περιοριστούμε στο να περιμένουμε την κατανομή. Αν δεν βγει η προσκληση και δεν διευκρινιστεί ότι όντως είναι ετσι και μπορουν όντως να κάνουν χαρτιά και αυτοί της ειδικής δεν χρειάζεται να το συζητάμε.
Αν ζορίζονται στην ειδική ας μην την δήλωναν.. Θα το έχουν και διπορτο τώρα δηλαδή; Ή ειδική θέλει κότσια για να πας (5 συνεχόμενα χρόνια έχω εκεί ως αναπληρωτης), δεν ήξεραν τι δήλωναν; Ελπίζω να βγει ειδική ρυθμιση που να απαγορεύσει αυτή την επιλογή μετάβασης από ειδική σε γενικη... Θα είναι εντελώς άδικο αν το επιτρέψουν...
Οι νεες δηλωσεις διορισμου στην Γενικη δεν εχουν σχεση με μεταταξη, αλλα με νεο διορισμο.Πέρυσι αυτο που κυριαρχησε ειναι οτι δεν ειχαν δικαιωμα εντος ετους να κανουν νεα αιτηση, γι αυτο και το ΦΕΚ διορισμου βγηκε καμμια 10αρια μερες νωριτερα απι το προπερσινο ΦΕΚ της Ειδικης.Λογικα λοιπον οι της Ειδικης εχουν δικαιωμα να κανουν δηλωση διορισμου στη Γενικη, το θεμα ειναι αν κσι ποσοι θα το πραξουν.Γνωμη μου οτι αν καποιοι εχουν ζοριστει με την Ειδικη και πιανουν και θεση κοντα στο σπιτι τους θα δηλωσουν στην Γενικη.
Η Ειδική...αυτό το προκλητικό διπορτο μεταφοράς προϋπηρεσίας! Όταν απαγορευθεί δια νόμου αυτό το ευτράπελο τότε θα δούμε πόσοι θα κόπτονται για τα πάσης φύσεως μεταπτυχιακά κ σεμινάρια. Είναι ντροπή για τα παιδιά που έχουν ανάγκες να πέφτουν πάνω σε εκπαιδευτικούς που τα θεωρούν-στη συντριπτική τους πλειοψηφια- ένα αναγκαίο σκαλάκια μεταπήδησης στην Γενική. Κραξτε με ελεύθερα! Μόνο μήν αρχίσετε να μου αραδιαζετε ως επιχείρημα "την ανιδιοτελή ανάγκη για προσφορά στην Ειδική Αγωγή" γιατί γελάνε κ οι πέτρες με την μπίζνα που έχει στηθεί εδώ κ 10 χρόνια τουλάχιστον.