0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να καταλάβεις ζαμανφου γιατί μιλάω. Είμαι στον πίνακα ΠΕ06 γύρω στη θέση 170. Ακούγεται το νούμερο 200. Θα δούμε όμως. Αν το 1/4 από όσους διορίστηκαν στην Ειδική πρόπερσι έχει το δικαίωμα να κάνει αίτηση μόνιμου διορισμού στη Γενική φέτος το ξεπερνάω για λίγες θέσεις το 200. Κλειδί για τους διορισμούς τα 2 τελευταία χρόνια ήταν το μεταπτυχιακό Ειδικής. Που να το φανταστώ 12 χρόνια πριν που τελείωνα το μεταπτυχιακό μου σε άλλο εκπαιδευτικό αντικείμενο. Μάζευα εγώ και άλλοι προϋπηρεσία ως ωρομισθια, μετά ως μειωμένου, μετά ως πλήρους σε τριτοτεταρτη φάση κλπ. Θα μου πεις θα συμβεί και αυτό; Χαχαχα πλέον το ρίχνεις στην πλάκα. Σηκώνεις τα χέρια ψηλά.
Του trust ειναι τα πιο εγκυρα..το e wall εχει λαθη
Δεν μπορώ να πια να πάρω τίποτα στην πλάκα. Ειδικά αυτήν την στιγμή που κρίνονται τόσα πολλά.
μόλις 19 άτομα διορίστηκαν στην ειδική στους ΠΕ06 προπερυσι.Τα δύο από αυτά είναι γνωστές μου κ διορίστηκαν σπίτι τους. Άρα δεν θα επιδιώξουν γενική, Μένουν 17 άτομα. Κ όλοι να κάνουν αίτηση για γενική δεν κινδυνεύεις
Αυτό ακριβώς λέω. Ότι και η κατανομή να βγει και να είναι γύρω στο 200 δε θα μπορούμε να χαρούμε αν δεν ξεκαθαριστεί το θέμα με τους προπερσινους στην Ειδική. Αν τους δώσει το δικαίωμα να κάνουν αίτηση, μόλις το 1/4 να θελήσει τότε... Εν ολίγοις για όσους είναι στο μεταίχμιο δεν αρκεί μόνο η κατανομή Λ, πρέπει να ξεκαθαριστεί, όταν βγει η πρόσκληση, αν συμμετέχουν και οι προ δύο ετών διορισμένοι. Γίνεται εξαιρετικά σύνθετο.
Θα είναι 200 όμως;
Ερώτηση: θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν παραίτηση και έπειτα να κάνουν αίτηση για διορισμό?
Μόλις εξήγησα παραπάνω γιατί δεν κινδυνεύεις ,με βάση πάντα τα δεδομένα που έχουμε.
Αυτοί είναι λάθος ενώ του e wall βγαίνουν σωστά. Εδώ αν βγάλω μόνο τους 3700 είμαι πιο πανω. Όποτε κάπου έχει γίνει λάθος.
Δεν είναι σωστοί αυτοί οι πίνακες . Όχι επειδή έχουν μέσα την ειδική. Επειδη δεν είναι σωστοί. Πχ στους δασκάλους αν πάρω τη θέση που είμαι στους οριστικούς πίνακες έστω θέση x και αφαιρέσω 3700 που διορίστηκαν στην γενική, θα έπρεπε να είμαι ένα νούμερο μικρότερο του x-3700. Όμως σε αυτούς τους πίνακες είμαι νούμερα άρκετα μεγαλύτερο του x-3700.
Δεν υπάρχει η έννοια να τους δώσει το δικαίωμα. Το έχουν το δικαίωμα απο το νόμο. Της ειδικής μπορούν να κάνουν αίτηση στη γενική.
Δεν είναι μόνο αυτό! Αν δεν έχουν το δικαίωμα θα έβγαινε η κατανομή θα ήξερες οριστικά αν διορίζεσαι και τέλος. Τώρα θα κρατάς και μια πισινή. Και ύστερα, έστω και για 17 θέσεις και να διοριστείς, γιατί να μην έχεις καλύτερη θέση, ώστε να επιλέξεις μέρος πιο κοντά στον τόπο συμφερόντων σου; Δυστυχώς δεν είμαστε 25. Έχουμε παιδιά, υποχρεώσεις κλπ. Δηλαδή και να εχουμε το άγχος με την κατανομή και να επιλέξει και μέρος που θα τον βολεύει ο ήδη διορισμένος πριν 2 χρόνια στην Ειδική, που δεν έχει και το άγχος του διορισμού αυτές τις ημέρες.
Αν διαβάσετε την προκηρυξη της ειδικής αναφέρει ότι ο νεοδιοριστος βάσει της παρουσης υποχρεούται να μείνει τουλάχιστον 5 χρόνια στην ειδική αγωγή. Μηπως αυτό τα λυνει όλα αυτά? Επίσης μέχρι 2 χρόνια είναι δόκιμος δεν είναι μόνιμος κανονικά! Από εδώ και περα μιλάμε για μονιμότητα. Επίσης περυσι είχαν αποκλειστεί από την προκηρυξη και αναφερόταν ρητά ότι αποκλείονται. Φέτος γιατί να αλλάξει αυτό?