0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την τόσο εμπεριστατωμένη ανάλυση. Αναρωτιέμαι πραγματικά αν υπάρχει κάποιος τρόπος στο forum να μαρκάρω το συγκεκριμένο μήνυμα ως "αγαπημένο" για να μπορώ να ανατρέχω και στο μέλλον, ή αν θα πρέπει να αναγκαστώ να κάνω το περιεχόμενό του copy-paste σε κάποιο αρχείο. Εύγε! Δέκα με τόνο!Δύο περαιτέρω απορίες/σημεία προς συζήτηση:1) Γιατί αναφέρονται κατ' επανάληψη από όλους σχεδόν, τα συγκεκριμένα κενά που έβγαλε το υπουργείο ως "κενά ΓΙΑ μετάταξη"; Αν εξαιρέσουμε τις κοινές ειδικότητες, σε όλες τις άλλες δεν μπορεί να γίνει μετάταξη π.χ. από Α/θμια προς
(2) έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. Ακριβως το ίδο σκεφτόμουν και γω δηλ αν οντως -που μου φαίνεται εξαιρετικα κουλό- δεν ενσωμάτωσαν ορθά στα κενα μεταθέσεων τους μετατιθέμενους τοτε φανταζομαι ήδη τον (νεο) προιστάμενο μιας εξαιρετικά κεντρικής δδε να στελνει τριάντα-τριάντα τα φάσκελα στο υπουργειο για τους καμιά τριανταριά υπεράριθμους που θα του στειλει ως νεοδιόριστους. Όμως μου φαινεται πολύ κουλο για να είναι αληθινό. Μάλλον οφείλεται ότι δε γνωρίζω- και ουτε προκειται να μάθω- λεπτομερειες εκ των εσω για το πως υπολογισαν τα κενα των μεταταξεων
Καλημέρα συνάδελφοι!! Είμαι στο όριο να διορισθώ και έχω ορισμένες απορίες. Αν θα μπορούσε κάποιος να μου τις απαντήσει θα του ήμουν ευγνώμων. 1) Στα 2 χρόνια των νεοδιόριστων περιλαμβάνεται ο πρώτος χρόνος προσωρινής τοποθέτησης και ένας χρόνος της οργανικής ή ένας χρόνος προσωρινής τοποθέτησης και 2 οργανικής;2) Για τη συνυπηρέτηση τι ακριβώς ισχύει; Από πότε ισχύει; Μετά τα δύο χρόνια;3) Αν κάποιος έχει μεγάλο ποσοστό αναπηρίας (πάνω από 80%) και χρειάζεται παρακολούθηση από συγκεκριμένους γιατρούς, μπορεί να κάνει αίτηση για μετάθεση από την πρώτη χρονιά; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
Καλημέρα συνάδελφοι!! Είμαι στο όριο να διορισθώ και έχω ορισμένες απορίες. Αν θα μπορούσε κάποιος να μου τις απαντήσει θα του ήμουν ευγνώμων. 1) Στα 2 χρόνια των νεοδιόριστων περιλαμβάνεται ο πρώτος χρόνος προσωρινής τοποθέτησης και ένας χρόνος της οργανικής ή ένας χρόνος προσωρινής τοποθέτησης και 2 οργανικής;2) Για τη συνυπηρέτηση τι ακριβώς ισχύει; Από πότε ισχύει; Μετά τα δύο χρόνια;3) Αν κάποιος έχει μεγάλο ποσοστό αναπηρίας (πάνω από 80%) και χρειάζεται παρακολούθηση από συγκεκριμένους γιατρούς, μπορεί να κάνει αίτηση για μετάθεση από την πρώτη χρονιά;
1) Ένας συν ένας.
Αν ο/η σύζυγος σου είναι εκπαιδευτικός δεν μπορεί να σε τραβήξει για συνυπηρετηση;
Γιατί δεν εμφανίζεται ο Patreas? Είναι η φωνή της λογικής εδώ στο forum. Εκτιμώ όλους όσοι βοηθάνε και ενημερωνουν, όλοι πιστεύω νιώθουν ευγνωμοσύνη αλλά αναρωτιέμαι πραγματικά
Εμφανίστηκε! Δεν τον κατάλαβες; Είναι αυτός που μιλάει για τζόγους...