0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή, όσοι είμαστε εντός αλλά χαμηλά είναι καλύτερο να περιμένουμε;
Η Κίρκη είναι εκπρόσωπος κλάδου. Και όχι απλά ένα ανώνυμο προφίλ. Όσοι είστε περήφανοι που σας εκπρόσωπεί συνεχίστε! Αν ο πασαδ είχε τέτοια άτομα θα ντρεπόμουν.
Η Κίρκη έδωσε μάχη. Δεν θα χρεώσουμε στην ΠΕΑΔ τη βουλή του ΥΠΑΙΘ! Ας κατεβάσουμε τους τόνους κι ας ασχοληθούμε με το πότε θα βγει η πρόσκληση, πού θα φτάσουν οι πίνακες και τέτοια. Και εννοείται πως στηρίζω δασκάλους και καλά έκαναν και πήραν αυτά τα νούμερα! Μετά από τόσα χρόνια αδιοριστίας ας χαρούμε λίγο!
skx, χωρίς να γίνομαι αδιάκριτος, τι θέση έχεις στον εκκαθαρισμένο; αν θες, απάντα σε pm.
Η απόφαση είναι πολύ προσωπική. Τα οικονομικά μου δεδομένα και η ύπαρξη ανηλίκων παιδιών δεν μου επιτρέπουν αυτή τη μετακίνηση.... Επίσης δε θεωρώ δεδομένο ότι ε 2 χρόνια θα πάρω μετάθεση η απόσταση...
Για μένα δηλώστε τα όλα.. Έρχεται χειμώνας δύσκολος και εκλογές την άνοιξη.. Και επειδή η ΝΔ δεν θα πάρει αυτοδυναμία, θα γίνουν επαναληπτικες.. Θα έχουμε αναμπουμπουλα...Ευχομαι όμως να διορίσει..
Σου εύχομαι να λάβεις την καλύτερη δυνατή επιλογή για σένα.
Εγώ δε θέλω να αγχώσω κανέναν. Να λάβετε όμως υπόψη ότι το φετινό καλοκαίρι, θυμίζει κατ' αναλογία το καλοκαίρι του 2009. Ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί το χειμώνα και η κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία είναι οριακή... Εγώ αν διοριζόμουν φέτος, θα πήγαινα παντού. Αυτή είναι φυσικά μια προσωπική εκτίμηση, ο καθένας επιλέγει με βάση τις προτεραιότητές του - και το πόσα χρόνια έχει ήδη ταλαιπωρηθεί μακριά από το σπίτι του ως αναπληρωτής.