0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τα παιδιά 5-11 δεν έχουμε καν επάρκεια εμβολιων. Πριν λίγες μέρες άνοιξαν κι άλλα ραντεβού. Αν δεν καταστεί υποχρεωτικό κ προσβάσιμο παντού κ όχι μόνο σε συγκεκριμένα νοσοκομεία, πώς θα γίνει αυτό που λες; Θα είναι κλειστά για μήνες; Κι αυτός που εμβολιάστηκε το καλοκαίρι κ το φθινόπωρο ποσο μαλακας πια θα περνιέται από το κράτος που θα χάσει το σχολείο του για να προστατευτούν οι ανεμβολιαστοι ενήλικες; (παιδιά νοσηλεύονται κ από αδενοϊούς κ πνεύμονες κ επιπλοκές συνήθων ιώσεων που ευδοκιμούν στα σχολεία, δεν ακουσα κανέναν να λέει να κλείνουμε τα νηπιαγωγεία τον χειμώνα για να μην αρρωσταίνουν τα παιδιά, παρολο που είναι τεράστια ταλαιπωρία κ για τα ίδια ακόμα κ τα περνούν ήπια. μην χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογία τα παιδιά.)
Μα, μιλάμε για την άγνωστη μετάλλαξη Όμικρον κι όχι για τις γνωστές και κοινές ιώσεις. Η Όμικρον είναι 70 φορές πιο μεταδοτική από τη Δέλτα, η οποία είναι πιο μεταδοτική από την Άλφα! Επίσης, σε ΗΠΑ &
Αν τώρα έχουμε 35.580 κρούσματα, σε μια εβδομάδα πόσα θα έχουμε; Δεν τολμάω ούτε να το σκεφτώ.
Καθηγήτρια Παιδιατρικής Παπαευαγγελου τώρα στην ενημέρωση "Τα παιδιά είναι πιο προσεκτικά και προστατευμενα στο σχολείο που φορούν μάσκα υποχρεωτικά, κάνουν τεστ δύο φορές τη βδομάδα και κάθε μέρα σε περίπτωση κρουσματος σε σχέση με τώρα στις διακοπές που πηγαίνουν σε εκδηλώσεις και πάρτυ χωρίς τεστ και μάσκα. Άρα δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι ως προς το άνοιγμα των σχολείων, θα ξανασυνεδριασουμε την άλλη εβδομάδα και θα το δουμε"
Κι εγώ αν ήμουν έξω από την εκπαίδευση, θα έβρισκα λογικά όσα λέει η Παπαευαγγέλου. Έλα κυρία μου στο σχολείο που είμαι εγώ που πρώτα από όλα ούτε ο διευθυντής φοράει μάσκα και τα λέμε μετά...
Σίγουρα θα είναι ανεμβολίαστος μιας και μόνο οι εμβολιασμένοι είναι υπεύθυνοι πολίτες.