0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όλοι φοβόμαστε. Με τον εμβολιασμό μας όμως είμαστε καλυμμένοι σε μεγάλο ποσοστό. Οκ ναι κι εγώ μπορεί να ανήκω σε αυτούς που δεν θα με πιάσει το εμβόλιο και να χρειαστεί να νοσηλευτώ ή να πεθάνω. Δεν θα απαιτώ να κλείσουν όλα όμως, για να σωθώ!! Ανοιχτά όλα, ανοιχτά τα σχολεία. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστατευτούμε. Είδατε πόσα παιδιά έχουν νοσήσει το διάστημα των διακοπών τους;;; Δεν περίμεναν τα σχολεία για να κολλήσουν...Απλή ίωση, επιμένω, για τους εμβολιασμένους. Και άλλες ιώσεις σε στέλνουν στο νοσοκομείο ή στον θάνατο. Αλλά στέλνουν ελάχιστους...έτσι και οι εμβολιασμένοι είναι ελάχιστοι σε νοσοκομεία, μεθ ή νεκροταφεία. Καλή τύχη σε όλους μας!!!! Καλή χρονιά χωρίς αρρώστιες!!!
JURE, πλασιέ των πειραματικών τοξικών ενέσεων, δεν τα ξέρεις καλά... Σταμάτα να βλέπεις Ευαγγελάτο και τα λοιπά πληρωμένα ζόμπι της προπαγάνδας και ενημερώσου για την άλλη πλευρά. Στα νοσοκομεία και στις μεθ σχεδόν όλοι είναι διπλο-τριπλοεμβολιασμένοι! Νοσηλεύτηκαν δικοί μας άνθρωποι που έφριξαν με όσα είδαν στα κολαστήρια, όπως μας ενημερώνουν και φίλοι γιατροί σε μεγάλα νοσοκομεία. Μόλις πεθάνει κάποιο από τα πειραματόζωα, υπάρχει εντολή από τη διοίκηση των νοσοκομείων οι θανόντες να καταγράφονται ως ΑΝΕΜ
Ο μπουρλα ειπε οτι ο ιος θα υπάρχει για τουλάχιστον μια δεκαετία. Και ηδη γίνεται ενδημικός. Αρα; 10 χρονια να κλεινουν τα παντα καθε χειμωνα;
Νovak εσύ ?
Έρχεται η ώρα που τα παιδιά μας δεν θα χρειάζεται να σπουδάζουν. Θα παίρνουν ένα πτυχίο βιολόγου μέσω FACEBOOK και θα μπορούν να λένε ό,τι θέλουν.Γράφονται απίστευτα πράγματα στο νήμα. Ο φανατισμός τυφλώνει.Καλή υπομονή σε όλους.
Πολύ πετυχημένο, φίλε!!! Με έκανες και γέλασα!!!Ίρμα, τι πρόβλημα έχεις εσύ ακριβώς με το άνοιγμα των σχολείων; Αφού δεν εμβολιάζεσαι, έστω και για το 5% της κάλυψής του, σου λέω εγώ, πάει να πει ότι δεν φοβάσαι τον κόβιντ. Γύρνα στη δουλειά σου, ησύχως. Οι πληροφορίες σου από πού αντλούνται; Γιατί ξέρεις έχουμε και εμείς εντατικολόγους στον κύκλο μας και μαθαίνουμε τι γίνεται και τι όχι, τι νομίζουν κάποιοι ότι γίνεται και πώς τους βολεύει να παρουσιάζουν ότι γίνεται. Αν δεν έχεις εμβολιαστεί, σπεύσε πάντως, γιατί τα νούμερα είναι συντριπτικά... τα αληθινά... μην τα μάθεις ιδίοις όμμασι, όπως τόσοι και τόσοι...Φίλε serton, εσύ, αυτοπροβάλλεσαι ως παρτάκιας...ωραία να κλείσουν όλα να σε πληρώνει το κράτος, έτσι;; Γιατί, τι τόσο ξεχωριστό έχει η δική σου και μόνο ζωή;;; Φίλε, αν το εργασιακό σου περιβάλλον το θεωρείς επικίνδυνο, άλλαξέ το! Είμαστε εδώ και πολύ καιρό εν μέσω πανδημίας, θα είμαστε κανείς δεν ξέρει για πόσο ακόμη, δεν μπορείς να έχεις τέτοιες αξιώσεις. Είναι παράλογο!!! Ζούμε σε κοινωνίες με πολλαπλές δυνατότητες αλλά και ανάγκες. Αναπροσαρμοζόμαστε για να επιβιώνουμε. Προστατεύσου με όσα μέσα σου προσφέρονται... να απαιτείς να είναι ΟΛΑ κλειστά από την άνεση της μισθωτής σου βολής, είναι στα μάτια μου, απάνθρωπο!Λαμβάνουμε τα μέτρα προστασίας μας, γιατί είναι μια ιδιαίτερη ίωση, αλλά στα μάτια μου πια είναι μια απλή ίωση. Αυτό θέλω να πιστεύω, για να μπορώ να λειτουργώ φυσιολογικά στην καθημερινότητά μου: με μάσκα, εμβολιασμό, αποστάσεις, ανοιχτά παράθυρα, λιγοστές επισκέψεις και εξόδους, απαραίτητες μετακινήσεις και μόνο εδώ και δύο έτη...φυσιολογική ζωή προσαρμοσμένη στα όρια που έχει θέσει η πανδημία. Φοβισμένα ανθρωπάρια δεν χρειάζονται στα σχολεία. Αν δεν αντέχετε, αποχωρήστε, γιατί οι νέες γενιές θα πρέπει να είναι προετοιμασμένες για πολύ χειρότερα. Με τρομαγμένους ενήλικες να τους μορφώνουν...δεν περιμένουμε πολλά, ίσως τίποτα. Όσο για την ιδέα να μείνουν κλειστά τα σχολεία για 2-3 ημέρες για να διατεθούν τα σελφ, να πω μόνο ότι όσοι ήθελαν τεστ, τα είχαν προμηθευτεί! Με ό,τι αυτό σημαίνει...Για επίλογο: πόσοι μαθητές και καθηγητές είχαν νοσήσει στις διακοπές και ανενόχλητα μετέφεραν τον ιό γύρω τριγύρω;;;; Δεν κολλά, φίλοι μου, μόνο στα σχολεία...αλλά τα σχολεία είναι απαραίτητο να μένουν ανοιχτά!!!!! Κακώς έκλειναν πρώτα πρώτα. Πολύ κακώς...ο κόσμος να χαλάσει, η εκπαίδευση πρέπει να συνεχίζεται αδιάλειπτα...Καλή χρονιά και πάλι (γέλασα τόσο πολύ με το "κομματόσκυλο" και άλλα τέτοια...πρώην κνίτης, νδκράτης...;;;;!!!! βουλωμένο γράμμα διαβάζετε κάποιοι) !!!!