0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τις οφείλω αυτές τις επισημάνσεις 1. για τα παιδιά εκπαιδευτικού του συστεγαζόμενου σχολείου που έμειναν ορφανά και 2. στο αγαπημένο πρόσωπό μου που το συνέστησαν να μείνει καλύτερα σπίτι παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω συμφόρησης στο πανεπιστημιακό
Πραγματικά απορώ πως κάποιοι είναι εκπαιδευτικοί με μηδενική κριτική σκέψη. Ενώ τους τα εξηγείς πολύ απλά ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχουν υποχρεωτικοτητες και εκβιασμοί, ούτε και πιστοποιητικά, συνεχίζουν το τροπάριο τους. Δυστυχώς δεν έχουμε ελπίδα σαν κοινωνία από τη στιγμή που παπαγαλιζουμε πληροφορίες από τις κομματικές παρατάξεις που ανήκουμε και την προπαγάνδα των mainstream media. Προσωπικά σταματάω να ασχολούμαι με το φόρουμ γιατί κάποιοι θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι πετάει ο γάιδαρος επειδή κάπου το άκουσαν. Οι σκοτεινές εποχές για το δυτικό πολιτισμό φαίνεται να επιστρέφουν. Όλα δείχνουν ότι ο φασισμός, ο ναζισμός και ο σταλινισμός δεν ανήκουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Μόνο που αυτό που εξήγησες δεν είναι απλό αλλά απλοϊκό.https://www.newscientist.com/article/mg25133462-800-myocarditis-is-more-common-after-covid-19-infection-than-vaccination/Μια στις 3000 μυοκαρδίτιδες σε εμβολιασμούς moderna σε νέους, μια σε 2200 περίπου νοσήσεις νέων από κορωνοιό. Αν βάλεις και τα άλλα κουσούρια που αφήνει, συμφέρει πολύ περισσότερο ο εμβολιασμός πάρα η νόσηση.(Για την υποχρεωτικότητα είμαι αντίθετος εκτός από πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις)
Όλα δείχνουν ότι ο φασισμός, ο ναζισμός και ο σταλινισμός δεν ανήκουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Ό,τι και να λέμε εμείς το σίγουρο είναι ότι θα μείνει ένα ποσοστό ανεμβολίαστων (πχ. 15%) ακόμη κι αν γίνει υποχρεωτικό. Η υποχρεωτικότητα δεν θα βοηθήσει σε κάτι. Το αν υπάρχουν παρενέργειες θα φαίνεται από εδώ και πέρα αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά (ακόμη κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε). Άλλωστε πολλοί εξαναγκάστηκαν και ουχί πείστηκαν (όπως οι περισσότεροι). καλό είναι πάντως οι εμβολιασμένοι να κάνουν εξετάσεις από εδώ και πέρα και να προβληματιστούν αν βρουν κάτι στις εξετάσεις τους. Τέλος, οι ανεμβολίαστοι δεν είναι περισσότερο ανεύθυνοι από τους εμβολιασμένους. Αρκέι να πούμε ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού συνεχίζει να ισχύει όσο αυτοί νοσούν (και πηγαίνουν για ψώνια κτλ -ναι υπάρχουν και αυτά) ενώ οι ανεμβολίαστοι κάθονται σπίτι τους ή κάνουν ραπιντ για να βγουν..Άρα, δεν διασπείρουν τον ιό περισσότερο από τους άλλους. Φιλικά πάντα. Υπάρχουν δύο όψεις σε κάθε νόμισμα! Δεν είναι ωραίο να εκνευριζόμαστε με τους συμπολίτες μας..
Κάτι που λέγατε για τους αθλητές.. https://www.zougla.gr/sports/die8nis-idisis/mpagiern/article/mpagern-miokarditida-o-nteivis-meta-ton-koronoio.DEBASER γραφεις: "Και αν είναι όντως πιστεύω μας, δεν έχουμε την ανάγκη της παραδοχής της ορθότητάς του από άλλους - αλλιώς, είναι "νομίζω".". Και άθελά μου θυμήθηκα τα ταξίδια του Γκιουλιβερ. Δεν είμαστε στρογγυλοι και μυτεροι. Το θέμα δεν είναι από ποια μεριά είναι σωστό να σπάμε το αυγό. Υπάρχουν αληθινά, απτά αποτελέσματα που δεν δικαιολογούν την χρήση των λέξεων" πιστευω" και" νομίζω". Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. https://www.iefimerida.gr/ellada/thlipsi-sti-fthiotida-14hronos-pethane-apo-koronoio