0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα, αυτο με το voucer των 200 ευρω εχει σχεση με το κλεισιμο σχολειων? Προετοιμασια , για να μην λενε οι εκπαιδευτικοι θα παμε στο σχολειο να κανουμε τηλεκπαιδευση?
Θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον Δευτέρα και Τρίτη θα κλείσουν τα σχολεία οι περιφερειαρχες λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.
Δεν έκλεισε τα σχολεία μετά τα Χριστούγεννα που υπήρχε τόση πίεση από παντού για να τα κλείσει και επικράτησε το πείσμα της και θεωρεί κάνεις οτι θα τα κλείσει τον Μάρτιο- Απρίλιο που εδώ και δύο χρόνια πανδημιας τα άνοιγε τότε κατά κανόνα? Αποκλείεται. Το Voucher το δίνει για τηλεκπαιδευση σε περιόδους καταλήψεων και κακων καιρικών συνθηκών. Δεν ξανακλεινουν τα σχολεία λόγω covid. Το ξεκαθάρισε με το άνοιγμα των σχολείων μετά τις γιορτές που οδηγει σε αυτό το αλαλούμ που βλέπουμε και στο να κολλήσουν τόσοι εκπαιδευτικοί (και εγώ προσωπικά) και μαθητές.
Είστε απίθανοι. Τελείωσε το σενάριο με το αραλίκι λόγω covid και τώρα έχουμε στρέψει τις ελπίδες μας στα χιόνια. Μετα μην απορείτε γιατί σκόραρε ο Πορτοσάλτε με καρφωτή κεφαλια στον προεδρο της ΟΛΜΕ.
Καραγκιοζάκο δουλεύεις σε σχολείο; Ξέρεις τι σημαίνει μάθημα με ανοιχτά πόρτες και παράθυρα για αποφυγή διασποράς ιού; Με θερμοκρασία 0 και -1 (ακόμα και με +5) και με ελλιπή θέρμανση πώς θα γίνει μάθημα σε πολλές περιοχές τη Δευτέρα; Και αυτό με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρχει παγετός στους δρόμους για να μπορούν να έρθουν μαθητές και εκπαιδευτικοί στα παγωμένα σχολεία.Τράβα δες λίγο σκάι και άσε εδώ το φόρουμ, δεν σε παίρνει.
τι καθεσε και απαντας σοβαρα και εσυ σε τρολ.. δεν φταίει αυτος εσυ φταις που τους δινεις σημασια!
Προφανώς μένεις εις τας Αθήνας απέναντι από το σπίτι του προεδρου της ΟΛΜΕ. Θέλω να αναρωτηθεις πως κάνουν μάθημα εδώ και 1,5 μήνα με θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν στην