0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ είμαι μόνιμη. Η κόρη μου δήλωσε. Και μην σπεύσετε να κατηγορήσετε αυτά τα παιδιά που δήλωσαν τρίμηνα. Τι θα έπρεπε να κάνουν;;; Πληρώνουμε μεταπτυχιακά, σεμινάρια, υπολογιστές, αγγλικά.... Μήπως θα έπρεπε να περιμένουν να δουλέψουν αναπληρωτες στα 35 όπως είχα δουλέψει εγώ πρώτη φορά;;; Εύκολο να κρίνουμε και να κατακρίνουμε.
Over the Rainbow εγω εχω καταλαβει οτισ την Ελλαδα ολοι θελουν δημοσιο. Και για 1 ωρα ακομη. Το θεμα ειναι οτι δεν χωραμε ολοι. Τωρα ποιοι μπορουν να σταθουν στον ιδιωτικο τομεα ή ακομη ξεκινανε απο τον ιδιωτικο και δεν μπορουν ειναι αλλο ζητημα. Και ολοι θελουν να μπουν εν κατακλειδι στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Οver the Rainbow θυμισου και κατι αλλο. Εβαγαλε τωρα πορκυρηξη για 1 θεση δωδεκανησα (για ΠΕ02) και 4 θεσεις για Λεσβο (ΠΕ03) για διορισμο στην Ειδικη , απο αυτους που αρνηθηκαν απο τους διορισμους των 4.500. Θα κανουν 1000++++ ατομα αιτηση για τις 5 θεσεις αυτες. Σαν κατι προκηρυξεις που κανουν για ΔΕ στο Δημοσιο και ΥΕ στο Δημοσιο. Μια συναδελφος που ειναι φιλολογος και διοριστεα στην Ειδικη, μου ειπε οτι δεν εκανα υπομονη να διοριστω στην Γενικη και διοριστηκα στην Ειδικη 8 ωρες μακρια απο το σπιτι μου. Ενω στην Γενικη θα ηταν το μισαωρο. Και εγιναν 1 χρονο μετα. Δηλαδη θα δηλωσουν ολοι για 1 και 4 θεσεις (ΑΣΤΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και δεν θα περιμενει κανενας οτι ερχονται του χρονου εκλογες και θα ξαναγινουν διορισμοι. Θ τρεξουν ολοι διχως αυριο
Εννοείται πως το ήξεραν μπορεί να έδωσαν και την ιδέα. Και μετά στο τέλος θα πουν εμείς πέσαμε για τις 3500 προσλήψεις ώστε να υπάρχουν ευκολίες και τα παιδιά να εχουν δασκάλους.. Ποιος ξέρει ποιους ήθελαν να χωσουν στο δημόσιο και για αυτό έκαναν μόνο τριμήνους
Να δωσει και αλλους...αυτο ζηταμε..υπαρχουν πολλα κενα στηξ ειδικη αγωγη...ακομη και σε ΣΜΕΑΕ....οχι να δεινει 5 μονο θεσεις....να κανει αλλη προκηρυξη (με ιδιους ή αλλος πινακες) και να διορισει κοσμο..που χρειαζονται τα σχολεια