0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα...το μονο που εχει σημαντικη διαφορα απο τα αλλα ειναι ο γραπτος!ειναι λογικο οσοι εδωσαν και δεν τα καταφεραν ή οσοι εδωσαν και απλα πηραν αλλους που πηγαν καλυτερα ή οσοι δεν εδωσαν ποτεδεν τον θελουν με τιποτα..γιατι αμα εισαι 3-4-5-15 χρονια που δουλευεις δεν θελεις να κριθεις...
Όχι βρε αφού ο καλύτερος τρόπος απόδειξης της αξίας κάποιου είναι ο γραπτός και η προϋπηρεσία δε μετράει καθόλου τότε τι πιο λογικό από το να εφαρμοστεί σε όλο το δημόσιο. Τέλος λοιπόν η μονιμότητα . Και το καλύτερο? Θα έχουν την ευκαιρία οι νεότεροι βρε. Ας πετάξουμε στα σκουπίδια ανθρώπους των 45-50 ετών που δεν έχουν την όρεξη να προετοιμάζονται για ένα γραπτό ώστε να μπει το 22χρονο . Είμαι σίγουρος θα κάνει πολύ καλύτερο μάθημα. Άλλωστε τι είναι η εκπαίδευση εκτός από τη σωστή απάντηση σε ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής ?
Με το συμπαθειο αλλα στα περισσοτερα μνμ σου απαντας πολυ ανωριμα..ισως εισαι νεαρης ηλικιας ...προφανως και δεν εχεις δωσει ασεπ γιατι αν ειχες δωσει θα μας ελεγες αν προκειται για παπαγαλια.μαλλον ετσι το φανταζεστε οσοι δεν εχετε ιδεα περι γραπτου ασεπ..μονο παπαγαλια δεν ειναι ..σαφως και πρεπει να διαβασεις για να εχεις γνωσεις αλλα υπαρχει και διαβασμα χωρις παπαγαλια ξερεις..αυτο που λεμε εμπεδωσης!!Αλλο να μεινει καποιος εκτος λογω πλαστων η αγορασμενων πτυχιων και αλλου ειδους λαμογιων απο οπου κι αν προερχονται, κι αλλο επειδη δεν ξερει να συμπληρωνει μια αιτηση ή να εκδιδει ενα παραβολο σωστα,...ειδικα για τους πινακες γενικης οταν ήδη ειχε γινει ο κακος χαμος με τα παραβολα ειδικης που ειχαν προηγηθει κι επρεπε να εισαι πιο υποψιασμενος και προσεκτικος..Χρειαζεται να εισαι τιμητης οταν βλεπεις πτυχια χωρις κανενα απολυτως κριτηριο εισοδου -εξοδου στο προγραμμα του και με διδακτρα στο Θεο;;ελατε τωρα καποιοι...και να σου πω και κατι;;το συστημα Γαβρογλου -που στην πραγματικοτητα ειναι συστημα Διαμαντοπουλου με λιγοτερες αδικιες-θα μπορουσε να αγγιξει την τελειοτητα αν υπηρχε επιτροπη κρισης κι αξιολογησης προσοντων κι οχι ολα σωρηδων .. για αυτο γραπτος..μονοι τους καποιοι επιβαλλουν τον γραπτο ..με την αξυπναδα τους!!!τωρα οσοι ηταν τυχεροι και διοριστηκαν μπραβο τους..παντα υπαρχουν κι οι τυχεροι...εγω παλι ειμαι με τους ικανους..
Σοβαρά τώρα; Εγώ που έχω διδακτορικό και καμιά 80 δημοσιεύσεις ποιος θα με κρίνει; Πες μας τι άλλο σε συμφέρει να κάνουμε .ΜΥγ Ελλάδα σπούδασα και δεν μου έχουν χαρίσει/αγοράσει τίποτα...
Οποιοδήποτε σύστημα κατάταξης πινάκων και να εφαρμοστεί δε θα βρει σύμφωνο το σύνολο των υποψηφίων, διότι ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο σκέψης και διαφορετικά συμφέροντα. Πρέπει να πάρουμε ως δεδομένο το ισχύον σύστημα και να προσαρμοστούμε σε αυτό. Δώστε ένα τέλος στην αμφισβήτηση των Πανεπιστημίων και να έχετε άποψη για την ποιότητα των πτυχίων, υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι να τα κρίνουν. Για να έρθουμε στο θέμα μας, οι πίνακες θα ανοίξουν τη νέα χρονιά πιθανόν την άνοιξη.
Και έτσι ξαναγυρνάμε στο γνωστό πρόβλημα από την εποχή του Πλάτωνα και της "Πολιτείας" του.Ποιος κρίνει τους κριτές; (τους "αρμόδιους", εν προκειμένω)Πχ. αν δεν κάνω λάθος, πέρυσι τέτοιο καιρό και εν μια νυκτί άρχισε να γίνεται δεκτό στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ως αποδεικτικό γλωσσομάθειας το παρακάτω...===========Εξ αποστάσεως Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών (LTE) από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΧΧΧΧΧ MONO ME 111 ΕΥΡΩ!Πάρτε άμεσα (ΕΩΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ!), εύκολα, και οικονομικά, Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας Αγγλικών με δια βίου ισχύ για B2, C1 ή C2 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ από τον ΑΣΕΠ μέσω ηλεκτρονικού τεστ από τον υπολογιστή του σπιτιού σας!Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να πάρουν Πτυχίο Αγγλικών Lower, Αdvanced, Proficiency για ΑΣΕΠ, Δημόσιο, Προκηρύξεις, Μεταπτυχιακά, Ιδιωτικό τομέα ΕΥΚΟΛΑ, ΑΜΕΣΑ και ΣΙΓΟΥΡΑ!Κατάλληλο για ενήλικες που έχουν χρόνια να ασχοληθούν με την Αγγλική ΓλώσσαΔίνετε όποτε θέλετε εσείς ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading και Listening (ούτε έκθεση, ούτε προφορικά) για άμεση μοριοδότηση σε διορισμούς, προσλήψεις, προκηρύξεις, δημόσιο αλλά και για τις αιτήσεις σε Μεταπτυχιακά προγράμματα και στον ιδιωτικό τομέα.===========Ε, ας μου επιτραπεί να έχω κάποια αμφιβολία για την ποιότητα όλων αυτών των προσόντων για τα οποία σφαζόμαστε εδώ μέσα...Μικρή χώρα είμαστε, "γνωριζόμαστε" όλοι μεταξύ μας και ξέρουμε καλά πως λειτουργούν - δυστυχώς - πολλά πράγματα...
Λοιπόν επειδή το έψαξα κι εγώ, διότι μου έκανε εντύπωση, πρόκειται για μια διαφήμιση πουη ευκολία που μεταφέρει δεν ανταποκρίνεται και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Υπάρχει σύστημα που εξασφαλίζει ότι δεν θα "κλέψεις" τις απαντήσεις με οποιοδήποτε τρόπο και από τις εμπειρίες ατόμων που έδωσαν, η πλειοψηφία παίρνει