0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχουν λοιπόν άτομα που πραγματικά είτε δεν προλαβαίνουν (πχ έχουν να κάνουν 4 εργασίες ταυτόχρονα και αποφασίζουν την μία, την πιο δύσκολη, να την αναθέσουν σε άλλον) είτε απλώς τους είναι τόσο δύσκολο το θέμα που ξέρουν ότι δεν θα προλάβουν. Ας μην μιλήσω για τους φοιτητές που πέραν του ότι είναι εργαζόμενοι (αναπληρωτές και μη) μπορεί να είναι ΚΑΙ οικογενειάρχες οπότε απλώς δεν προλαβαίνουν μερικές φορές. Κάνα δύο φορές είχα κάνει και εγώ για έναν φίλο μου που είχε πράγματι δυσκολίες, τέτοιες που σαν αμοιβή, επειδή επέμεινε, απλά του είπα Δώσε μου όσα θες εσύ. Δεν είναι κατακριτέο. Είναι όμως όταν γίνεται σε συστηματική βάση επειδή απλά σκυλοβαριέσαι και τα 3/4 των εργασιών τα δίνεις σε άλλους να τα κάνουν. [...] τα μεταπτυχιακά είναι ήδη ακριβά, τα φθηνότερα είναι κάπου στα 3000-3500 ευρώ (τα εξ αποστάσεως) και οι εργασίες δεν έχουν τιμές του τύπου 20 ευρώ. Για τις μικρές των 6-7 σελίδων θες 50-70 ευρώ και για τίποτα εξαμήνου που είναι πχ 20 σελίδες θες άνετα 150 ευρώ κάθε φορά. ΥΓ2: Επειδή κάποιοι μπορεί να το πάτε και στα συστήματα διορισμού...Κάθε σύστημα έχει κενά ασφαλείας. Κάθε. Με το τωρινό δυστυχώς υπάρχει η δυνατότητα να πάρουν άτομα μόρια που τα έχουν χάρη στο ότι είχαν χρήματα και πλήρωναν εργασίες. Με έναν γραπτό ΑΣΕΠ φεύγει μεν αυτή η κατηγορία αλλά μπορούν να έρθουν αυτοί που επίσης πλήρωσαν φροντιστήρια, προετοιμάστηκαν καλά και ίσως πήραν και τα θέματα.
Για τις μικρές των 6-7 σελίδων θες 50-70 ευρώ και για τίποτα εξαμήνου που είναι πχ 20 σελίδες θες άνετα 150 ευρώ κάθε φορά.
Εντάξει, νομίζω το έχουμε τερματίσει... Το λίγο κλέψιμο δεν είναι κατακριτέο, το πολύ είναι... Ε, τότε να πηγαίνουμε και συνεργατικά αναπληρωτές ή συνεργατικά να διοριζόμαστε.Μάλλον είμαι παράλογος που θεωρώ πως αν κάποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο μεταπτυχιακό του, ε, τότε ας μην πάρει τα 20 μόρια.Εσείς τι λέτε; Να τα πάρει και ας πετάξει έξω από την αναπλήρωση/διορισμό κάποιον που δεν έκλεψε (ή "βοηθήθηκε");Καταλαβαίνετε τι λέμε;Μήπως και στις πανελλαδικές να δίνουμε και ένα βοηθό στα παιδιά που διαγωνίζονται; Ίσως στο μάθημα που δεν πρόλαβαν να διαβάσουν τόσο καλά;Τουλάχιστον στο γραπτό διαγωνισμό, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ και όχι κάποιος άλλος στη θέση σου.Ώστε υπάρχει και τιμοκατάλογος...Πολύ ωραία... Ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που το θεωρώ όλο αυτό ξεφτιλίκι. Αν το θεωρούμε υγιές όλο αυτό, ε τότε κάτι πολύ πολύ σάπιο υπάρχει στον κλάδο μας.
Εντάξει, νομίζω το έχουμε τερματίσει... Το λίγο κλέψιμο δεν είναι κατακριτέο, το πολύ είναι... Ε, τότε να πηγαίνουμε και συνεργατικά αναπληρωτές ή συνεργατικά να διοριζόμαστε.Μάλλον είμαι παράλογος που θεωρώ πως αν κάποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο μεταπτυχιακό του, ε, τότε ας μην πάρει τα 20 μόρια.Εσείς τι λέτε; Να τα πάρει και ας πετάξει έξω από την αναπλήρωση/διορισμό κάποιον που δεν έκλεψε (ή "βοηθήθηκε");Πολλες φορες για να εχεις μια σωστη σωστη αποψη επι του θεματος πρεπει να εχεις μια πληρη εικονα του θεματος,που εσεις σιγουρα δεν την εχετε για να κρινετε.Καταλαβαίνετε τι λέμε;Μήπως και στις πανελλαδικές να δίνουμε και ένα βοηθό στα παιδιά που διαγωνίζονται; Ίσως στο μάθημα που δεν πρόλαβαν να διαβάσουν τόσο καλά;Τουλάχιστον στο γραπτό διαγωνισμό, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ και όχι κάποιος άλλος στη θέση σου.Ώστε υπάρχει και τιμοκατάλογος...Πολύ ωραία... Ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που το θεωρώ όλο αυτό ξεφτιλίκι. Αν το θεωρούμε υγιές όλο αυτό, ε τότε κάτι πολύ πολύ σάπιο υπάρχει στον κλάδο μας.
Δεν εχω προσβαση σε βιβλιογραφια για να γραψω τις εργασιες λογω ανεπαρκειας του μεταπτυχιακου και της καταστασης που επικρατει με τα τηλε.Προσεχετε παρακαλω θα δαγκωσετε τη γλωσσα σας !
Αγαπητε Σερτον, εχω να κανω καπου στις 10-11 εργασιες σε ενα μεταπτυχιακο που ειναι εντελως ανοργανωτο και οντας απο σχολη μη παιδαγωγικη δεν εχω καθολου γνωση και know how πανω στο θεμα με αμεσο κινδυνο να χρειαστει να επανλαβω το εξαμηνο.Περισσοτερο θελω τις εργασιες για να εχω μπουσουλα για σωστη εκπονηση για τις υπολοιπες.Δεν θελω να μιλησω για τα υπολοιπα που ειναι οικογενειακα κοινωνικα κτλπ γιατι δεν θελω να γινομαι μαρθα
Μα τώρα σε αυτό το φόρουμ θεωρησες σκόπιμο να ανοίξεις τέτοια συζήτηση; Ζητώντας να σε "βοηθήσουν" με τις εργασίες; Όταν βλέπεις πόσο "μελάνι" έχει χυθεί για ζητήματα προσόντων που αγοράζονται και η αγωνία όλων χτυπάει κόκκινο για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα με αυτό το θέμα; Αν όχι θράσος σε χαρακτηρίζει επιεικώς χαρακτηριστική έλλειψη τακτ. Δεν περίμενες δηλαδή τέτοιες αντιδράσεις; Τι να πω...