0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
BTW δεν κανω το εν λογω μεταπτυχιακο που λετε.Οσο για το θρασος που λες,δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι θρασος να ζηταω βοηθεια για 1 εργασια που δεν εχω το υλικο και τις πηγες να δουλεψω.Το φορτο εργασιας του μεταπτυχιακου τις απαιτησεις της εργασιας που θελω και ολα αυτα,ειναι πραγματα που δεν γνωριζεις επομενως τελικως αυτο που κανεις εσυ ειναι προκλητικο.Αν δεν σου αρεσει το συστημα και εχεις δυσαρεσκεια για αυτο μπορεις να εκτονωθεις σε αλλο ποστ.
Και μετά, γιατί το ξεκίνησες το μεταπτυχιακό, αφού δεν μπορείς/ δεν θέλεις να αναλάβεις τις υποχρεώσεις;Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτατος. Μηδέν κόπος.Λογικά, κάπως έτσι, θα τελείωσες κ το προπτυχιακό σου.Ελπίζω να μην είσαι εκπαιδευτικός.
Καλησπερα,παρακολουθω το μεταπτυχιακο της ειδικης και θα ηθελα αν καποιος ασχολειται αν μπορει να αναλβει 1-2 εργασιες εξαμηνου.
Εσυ εισαι ο κλασικος εξυπνακιας του ποστ...Καλως ηρθες
BTW δεν κανω το εν λογω μεταπτυχιακο που λετε.Οσο για το θρασος που λες,δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι θρασος να ζηταω βοηθεια για 1 εργασια που δεν εχω το υλικο και τις πηγες να δουλεψω.Το φορτο εργασιας του μεταπτυχιακου τις απαιτησεις της εργασιας που θελω και ολα αυτα,ειναι πραγματα που δεν γνωριζεις επομενως τελικως αυτο που κανεις εσυ ειναι προκλητικο.
Μαλλον τα χει λυμενα αυτα φιλε και απλα εχει το ρολο του πανεποπτη κριτη και κραχτη.Υπαρχουν αρκετοι τετοιοι παντου
Επειδη θελω να μενω στην μεγαλη εικονα η κριτικη που γινεται θυμιζει ιερα εξεταση.Στο δια ταυτα αν καποιος μπορουσε να με βοηθησει αφιλοκερδως λεγοντας μου απλα που να ψαξω δεν χρειαζομαι καν να μου την εκπονησει απλα θεωρω οτι κανεις δεν θα μπει στον κοπο.Παρα ταυτα αν καποιος θελει ευχαριστως
Άραγε θυμάμαι τα ελληνικά μου ή τα ξέχασα;Ξεκινήσαμε από το "αν μπορεί [κάποιος] να αναλάβει 1-2 εργασίες εξαμήνου", συνεχίσαμε με προσβολές σε όσους έθιξαν το παράτυπο του πράγματος [ "εσύ είσαι ο κλασικός εξυπνάκιας του ποστ", "έχεις το ρόλο του πανεπόπτη κριτή" ] για να καταλήξουμε στο "πείτε μου απλά που να ψάξω", με ενδιαφέρουσα βέβαια τροπή το "δεν [θα] χρειάζομαι καν να μου την εκπονήσει"...Το ακόμα πιο εκπληκτικό είναι πως κάποιοι έσπευσαν να υπερασπιστούν τα παραπάνω... Δεν ξέρω, ωστόσο αν είχα πρόβλημα με μια εργασία μου και δεν έβρισκα βιβλιογραφία (όπως με τα πολλά είπε τελικά ο αρχικός σχολιαστής..), θα έκανα το εξής απλό.ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑ: "Συνάδελφοι, κάνω το τάδε μεταπτυχιακό και στο τάδε μάθημα δυσκολεύομαι να βρω βιβλιογραφία. Γνωρίζει κανείς βιβλία ή άρθρα σχετικά να μου προτείνει;"ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ πριν φθάσω να ρωτήσω σε αυτό εδώ το φόρουμ, θα είχα ρωτήσει πρώτα και τους συναδέλφους μου στο μεταπτυχιακό ή τους καθηγητές μου.Αγαπητοί συνάδελφοι, υπάρχει ένας τεράστιος ελέφαντας στο δωμάτιο με το προσοντολόγιο.Μην κάνουμε ότι δεν τον βλέπουμε...
Aκου εγω μπορει να ειμαι εκπαιδευτικος μπορει και οχι.Εσυ εισαι σιγουρα απογονος Ρωμαιοκαθολικου Εκκλησιαστικου δικαστηριου του μεσαιωνα με αυτην την ρητορικη και το υφος.
Καθρεφτάκι
Το θεμα ειναι η ρητορικη και το υφος που ασκειται η κριτικη
Όχι. Δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι αυτό που άνοιξες. Εσύ επιλέγεις να αλλάξεις θέμα, γιατι ξέρεις ότι έχεις άδικο. Οι υπόλοιποι δεν πολυενδιαφερόμαστε για ύφη και αισθητικά κριτήρια, όταν εγείρεται το πολύ πιο σοβαρό θέμα αντιγραφής εργασιών σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Ενταξει εχω αδικο λοιπον,μπορειτε να καταγγειλετε τα φρονιτστηρια που κανουν ετοιμες εργασιες,οπως και τις ιστοσελιδες που διαφημιζουν ετοιμες εργασιες οπως και τους ιδιωτες εκπαιδευτικους που αναλαμβανουν τετοιου ειδους εργασιες.Προφανως αν ηθελα μπορουσα να απευθυνθω σε καποιον απο τους ανωθεν αλλα αυτο που ζητησα ηταν κατι διαφορετικο για αυτο ανοιξα το τοπικ !Εσεις εχετε σωρευμενο μισος και θυμο για ενα συστημα που δρα οπως δρα και θελετε να εκτονωθειτε δικαιως πολλες φορες !
Αν κλέβουν πολλοί, γίνεται σωστός ο κλέφτης δηλαδή;ΥΓ. Δεν έχω κανένα μίσος και θυμό για το σύστημα που με διόρισε. Έχω χοντρό θέμα με την αντιγραφή.