0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φόρα κάτι ελαφρύ (καλοκαίρι είναι κιόλας), βάλε μακιγιάζ, φτιάξε τα μαλλιά σου και κάνε εξάσκηση σε ναζιάρικο βλέμμα!
Παράθεση από: Landau στις Μαΐου 23, 2011, 10:25:28 pmΦόρα κάτι ελαφρύ (καλοκαίρι είναι κιόλας), βάλε μακιγιάζ, φτιάξε τα μαλλιά σου και κάνε εξάσκηση σε ναζιάρικο βλέμμα! Το λες για αστείο αλλά υπάρχουν ελληνικά πανεπιστήμια που αυτό ισχύει.
Παράθεση από: stargate στις Μαΐου 24, 2011, 01:58:35 amΠαράθεση από: Landau στις Μαΐου 23, 2011, 10:25:28 pmΦόρα κάτι ελαφρύ (καλοκαίρι είναι κιόλας), βάλε μακιγιάζ, φτιάξε τα μαλλιά σου και κάνε εξάσκηση σε ναζιάρικο βλέμμα! Το λες για αστείο αλλά υπάρχουν ελληνικά πανεπιστήμια που αυτό ισχύει. Το επιβεβαιώνω κι εγώ αυτό, και μάλιστα "προωθούνται" και για διδακτορικό!!!
σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας! ειμαι αρκετα αγχωμενη και οι συμβουλες σας μου ειναι πολυτιμες!! στα μαθηματα που ειναι σχετικα με το μεταπτυχιακο εχω πολυ καλους βαθμους. απλα ενα ατομο το οποιο ειχε δωσει πιο παλια συνεντευξη μ ειπε πως ο βαθμος του (νομιζω 6,9) τους ειχε φανει μικρος και του ειπαν πως αυτο ηταν προβλημα. φανταζομαι ομως πως αυτο που θελουν ουσιαστικα να δουν ειναι πως θα το χειρισεις αυτο.να τους πεισεις δλδ οτι ειναι ενας αξιοπρεπεης βαθμος και πως δεν αντικατοπτριζει τις ικανοτητες μου πχ.. (βεβαια εγω εχω κατω απο 6,9..)
Το θέμα είναι να μην τους δίνεται ευκαιρία και να καταγγέλονται στο μέτρο του δυνατού.