0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχουν χαρακτηριστικές περιπτώσεις που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά, λόγω άλλου επιθέτου. Όταν ο έρωτας είναι η αιτία, να σου τα διδακτορικά, οι δημοσιεύσεις, τα συνέδρια, ο διορισμός σε θέση Δ.Ε.Π. Όλοι λίγο-πολύ ξέρουμε περιπτώσεις. Αρκεί να κουνήσεις το δακτυλάκι σου...
πες τα vicky n xaxaxaxxa ε μά ....στην Ελλάδα ζούμε λες και θα είναι τίποτα ανοιχτο από Σεπτέμβρη
μεσο δεν εχω και τα προφορικα ειναι αυριο.. οκ θα σκεφτω τα κλασσικα,για ποιο λογο θελω να μπω στο μεταπτυχιακο κλπ..θα φορεσω και το χαμογελο μου και θα παω..στην τελικη αυτοι θα χασουν αν δεν με παρουν! χαχαχα
Παράθεση από: margia στις Μαΐου 24, 2011, 08:29:21 pmμεσο δεν εχω και τα προφορικα ειναι αυριο.. οκ θα σκεφτω τα κλασσικα,για ποιο λογο θελω να μπω στο μεταπτυχιακο κλπ..θα φορεσω και το χαμογελο μου και θα παω..στην τελικη αυτοι θα χασουν αν δεν με παρουν! χαχαχα Καλή επιτυχία!!!!
Καλησπερα συναδελφοι!!! Θα ηθελα τις αποψεις σας. Σε μια εβδομαδα εχω συνεντευξη για μεταπτυχιακο και με προβληματιζει το γεγονος οτι στο βιογραφικο που αφησα αναφερω τα ιδιαιτερα μαθηματα ( οχι νομιμα βεβαια). Εκεινη τη στιγμη δεν το σκεφτηκα καθολου αλλα τωρα ανησυχω πολυ μηπως μου δημιουργησει προβληματα.... Δεν ξερω πως θα το παρουν οι καθηγητες οι οποιοι ακουσα οτι ειναι λιγο περιεργοι...Σας ετυχε κατι παρομοιο?