0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε εμας στην 3ΕΑ ηταν 1000 ατομα που εκαναν λαθος στο παραβολο. Δεν το σκεφτηκα ετσι οπως το σκεφτηκατε εσεξς. Λαθος μου.. Τι να κανουμε. Το αποδεχτηκα. Αφου εισαι λοιπον στην Ειδικη, με τα κενα που υπαρχουν, δεν πρεπεπει να γινουν διορισμοι ; Εστω και λιγοι.
Εμείς οι παλαιότεροι έχουμε δει πολλά, που απευχόμαστε να δουν και οι νεότεροι... για αυτό το λόγο επιδιώκουμε να τηρούνται τα νόμιμα, που σε αυτή τη φάση είναι το άνοιγμα των πινάκων της ειδικής και το 2023 το άνοιγμα της γενικής, είτε συμφέρει κάποιους είτε όχι... αν δεν ανοίξουν φοβάμαι πως ανοίγει ο δρόμος για σενάρια του παρελθόντος..
Επί του προσωπικού, με το παράβολο ας προσεχές.Για το τι θέλω εγώ δεν έχω εκφράσει γνώμη. Απλά πιστεύω ότι δεν θα γίνουν διορισμοί στην ειδική, και στη γενική, αν γίνουν, θα είναι λίγοι και θα αφορούν ήδη διορισμένους στην ειδική που θα μεταπηδήσουν στη γενική.
Σε αυτή την περίπτωση, που είναι λογικο να συμβεί, πρέπει να διορίσει αμέσως στα κενά που θα μείνουν από την μεταπήδηση στην γενική.
Πάντως σκοπός των διορισμών στην ειδική είναι να υπαρχει σταθερό προσωπικό και να μην αλλάζει ολο.