0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα Μαρία! Συμφωνώ και εγώ με όσα γράφεις. Δυστυχώς στην περιοχή που μένω ακόμη και τα θεωρούμενα "καλά" φροντιστήρια έχουν αρχίσει να "απογοητεύουν". Αυτή η τάση που ξεκίνησε πριν χρόνια να δίνουν τα παιδιά το
Εγώ σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τη σειρά right on της express publishing. Η δομή της φαίνεται απλή και ξεκάθαρη και είναι φαίνεται πιο εύκολη από το i5 που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα. Το μειονέκτημα βέβαια είναι ότι δεν έχω δει στην πράξη πως λειτουργεί. Αν έχει κανείς προηγούμενη εμπειρία θα ήμουν ευγνώμων
Καλησπέρα! Τώρα χρησιμοπιώ το Tech it easy αλλά έχω χρησιμοποιήσει και τη σειρά Portal to English MM Publications , μπορείς να ρίξεις και σε αυτήν μια ματιά, αν και τώρα βγαίνει η νέα σειρά World Watchers,που όπως ειδα από το sample, είναι λιγο πιο συνοπτική από το Portal και απευθύνεται και σε μικρότερους σε ηλικία μαθητές, όπως ειναι η τάση τα τελευταία χρόνια που τα παιδιά ξεκινούν νωρίς τα αγγλικά. Με αγορά δύο πακέτων μαθητή σου δίνει το υλικό του διαδραστικού πινακα δωρεάν, που ειναι εξαιρετικά καλογραμμενο και χρησιμο.Συμμερίζομαι κι εγώ τον προβληματισμό σας για την d τάξη και θα ήθελα να ακούσω και αλλες γνώμες!εγω θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής1. Αναφέρατε πιο πάνω το νεο βιβλίο της Express Hashtag English, το έχει δει καμία από εσάς; ποια ειναι η γνώμη σας; ειναι λιγότερο πυκνογραμμενο από τις υπολοιπες σειρές της express και περισσότετο βατό για παιδιά δημοτικού;2. Σε ποια ηλικία δίνουν για πιστοποιητικό