0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νοοτροπία μονίμων αποκτήσατε με το καλημέρα. Τρέξατε να διοριστείτε (και μάλιστα στις θέσεις άλλων που αρνήθηκαν) με τις γνωστές προϋποθέσεις και τώρα θέτε ν' αρθούν οι όροι που σας διόρισαν. Πιο μόνιμοι δε γίνεται. Μονιμότεροι και των συνταξιούχων.
Το πρόβλημά τους δεν θα έχει να κάνει τόσο με το αν θα μείνουν έναν ακόμη χρόνο στην απομακρυσμενη περιοχή όσο με το να μη γίνουν νέοι διορισμοί το καλοκαίρι με άτομα με χαμηλότερα μόρια χωρίς να έχουν προλάβει να πάρουν εκείνοι μετάθεση.Αν δεν γίνουν τελικά διορισμοί, θα είναι ανακουφισμενοι και ούτε γάτα ούτε ζημιά για άλλον ένα χρόνο στον τόπο διορισμού.Αν αύριο δηλαδή βγει η Κεραμεως και πει "τελικά δε θα κάνουμε διορισμούς", πίστεψέ με ότι δε θα ξανά ακούσεις απ τους νεοδιοριστους αίτημα μείωσης της διετίας!
Ναι έχεις δίκιο και σε αυτό. Τα έχω διαβάσει και αυτά... θέλω να πιστεύω πως λίγοι αυτοί που εύχονται να μην διοριστεί κόσμος... απλως ειναι οι πιο ακραιοι και αυτοι που αυτοπροβαλλονται πολυ στις σελιδες. Αν εκφράζει την πλειονότητα αυτό τότε λυπάμαι.. μέσα λίγους μήνες ξέχασαν αυτό που ήταν... Πιο λογικό θα ήταν να ζητήσουν να γίνουν διορισμοί αλλά μετά το Μάρτιο του 23 που θα έχουν πάρει οι ίδιοι τις μεταθέσεις τους. Έτσι θα έχουν στήριξη πολλών. Και θα είναι και δικαιότερο για όλους.Αλλά αυτοί που τους εκπροσωπούν τόσο τους κόβει. Γνωρίζω νεοδιόριστους που το αίτημα που προωθούσαν για υπογραφή δεν το υπέγραψαν, Όχι γιατί είναι βολεμένοι, αλλά γιατι ξέρουν ότι αυτό που ζητείται ειναι άδικο και κατά βάση απραγματοποίητο.
αυτοί που δεν υπέγραψαν έχουν βολευθεί σε περιοχές καλές, δεν τους νοιάζει να γυρίσουν επειδή δεν έχουν υποχρεώσεις, έχω συνάδελφο που μου λέει, ''εγω Αθήνα σε μεγάλα σχολεία δεν θέλω να πάω για να έχω 25αρια...Κυκλάδες να έχω την ησυχία μου...δεν υπογράφω....ή άλλος, δεν έχω γονείς πίσω, παιδιά σκυλιά, δεν με περιμένει κάνεις , σε 15 χρόνια βγάινω σε στη σύνταξη, δεν συμφωνω με το αίτημά σας..Τέλος αυτοί που δεν υπογράφουν περιμένουν να καρπωθούν τον αγωνα για μείωση οργανικής ή την πολιτική συγκυρία...Τώρα εσείς που θέλετε να διοριστείτε θέλετε να μην πάρουν οι νεοδίοριστοι μετάθεση σε ηπειρωτική Ελλάδα γιατί δεν θα τα πιάσετε τα κενά δίπλα στα σπίτια σας....Θα δοθεί η δυνατότητα μετάθεσης δίοτι έρχονται και εκλογές άσχετα αν δεν την πάρουν όλοι ΥΓ κάτι περί αδικίας: αν ξαναβγάλει τα κενά που μπορεί να έκρυβε πέρυσι και μας βάλει να τα ξαναδηλώσουμε και επαναπροσδιοριστούν οι περσινές τοποθετήσεις και δεν τα δώσει αυτά τα κενά στους φετινούς διορισθέντες θα σας πω να μην μας δώσει τη δυνατότητα μετάθεσης /απόσπασης....
Aν δεν κανω λαθος menandre, αυτο που αναφερθηκε ειναι γιατι οι αντδρασεις στην 2ετια δεν ξεκινησαν οταν βγηκε η προκηρυξη 2ΓΕ και 1ΓΕ. Και εγινε φετος που ανακοινωθηκε οτι μπορει να γινουν μονιμοι διορισμοι. Γιατι δεν εγινε εξ αρχης η διαμαρτυρια. Απο οτι διαβασα, δεν συγχεει τις διαμαρτυριες του παραβολου με την 2ετια...Απλα αναφερει οτι υπηρξαν διαμαρτυριες για το παραβολο των 3