0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
α) Το τριετές κλείδωμα δεν ήταν όρος της προκήρυξης διορισμών. Αφορούσε τους πίνακες αναπληρωτών.β) Οι δόκιμοι δεν έχουν μεταθετικό δικαίωμα.γ) Η διετία ήταν όρος της προκήρυξης διορισμών κανονικότατα.
Ασχοληθήκατε απ' το Σεπτέμβρη; Μα αυτό είναι μετά το διορισμό. Όχι πριν. Άρα θέλατε να σας βοηθήσει η διετία να διοριστείτε εις βάρος άλλων που δεν αποδέχτηκαν. Και καπάκι να την καταργήσετε. Κουτοπονηριά στο έπακρο.
Και αν δεν θεωρούσα το αίτημά μας δίκαιο πίστεψε με δεν θα το προσπαθούσα καθόλου.
Δεν είναι. Παραβίαση όρων διορισμού μ ε τ ά το διορισμό είναι αντισυνταγματική. Αν γίνει τότε χρειάζεται επαναπροκήρυξη των ίδιων διορισμών με τους νέους όρους. Ώστε όσοι αρνήθηκαν με τους όρους του καλοκαιριού να το ξανασκεφτούν με τους νέους όρους και τις καινούργιες προϋποθέσεις. Και φυσικά απόλυση όσων μείνουν με την επαναπροκήρυξη αδιόριστοι άμα τώρα, με τους νέους όρους, δε φτάσει η σειρά τους. Αν το δέχεστε, τότε είστε μες στα πλαίσια του δικαίου. Αν όχι, τότε είστε εκτός. Αποφασίστε τι θέλετε και πείτε μου. Ο διορισμός δεν είναι γενικώς κι αορίστως, αλλά συνοδειά με τόπο κι όρους. Αν θέλετε κατόπιν διορισμού ν' αλλάξετε τα πράγματα για σας τότε επαναπροκήρυξη. Οπότε αναμένω να σταματήσεις να το προσπαθείς, αν είσαι βεβαίως ειλικρινής στα γραφόμενά σου. ΥΓ: Φυσικά η διετία μπορεί κανονικότατα και συνταγματικότατα να καταργηθεί για τους προσεχείς διορισμούς το καλοκαίρι. Στην καινούργια προκήρυξη. Πριν τους διορισμούς δεν υπάρχει κώλυμα καθώς άπαντες γνωρίζουν τους όρους κι αποφασίζουν αν θέλουν διορισμό και πού.
Επειδή αγαπητέ leon. είσαι πολυγραφότατος και θερμός υποστηρικτής των νόμων, να σε ρωτήσω και εγώ κάτι να με βοηθήσεις.Σε περιοχές που πέρσι προτάθηκε να γίνει σύσταση οργανικών σε κάποιες ειδικότητες και δεν έγιναν, είναι νόμιμο να συσταθούν φέτος και να γίνουν διορισμοί αποκλείοντας τους νεοδιόριστους;Αν είναι νόμιμο, δεν είναι ύποπτο; Εσύ βρέθηκες ποτέ μπροστά σε κάποιο ΦΕΚ, σε κάποια εγκύκλιο, σε κάποιο νόμο που θεώρησες παράλογο ή άδικο ή ανήθικο; Πώς αντέδρασες, πώς κινήθηκες;
μην το ψάχνετε δεν έβαλε πέρυσι ναι σε ολα ή δεν τον έφτασαν για λίγες θέσεις , έμεινε αδιόριστος και του φταίνε όσοι ζητάνε μείωση της οργανικής
Αντίστοιχα φυσικά είναι άδικο που δε συστάθηκαν 2 χρόνια πριν και να συσταθούν τώρα που έχουν μπει κι οι νεοδιόριστοι στο παιχνίδι. Αν κι η λογική λέει ότι για όποιες θέσεις συσταθούν, αν δεν είναι σε μέρη όπως αυτά που συστάθηκαν πέρσι, περιμένουν μη νεοδιόριστοι να τις πάρουν και δε θα περισσέψουν για διορισμούς...
1ον. Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι αν δοθεί η δυνατότητα μετάθεσης στους νεοδιόριστους θα την πάρουν κιόλας.2ον. Η σύσταση όλων των οργανικών στην α/θμια είναι απαίτηση ετών.3ον. Το λογικό είναι: όλα τα οργανικά στη φόρα, μεταθέσεις, μετατάξεις, νέοι διορισμοί. Κάθε χρόνο έτσι πρέπει να γίνεται. Ξέρεις τις ιδιαιτερότητες του κλάδου μας καλύτερα από μένα. Θέλω να πιστεύω ότι συμφωνείς με τις διεκδικήσεις των νεοδιόριστων!
Προσωπικη μου αποψη ειναι η εξης οσο αφορα το 3ονΕπειδη οι ηδη μονιμοι προ των διορισμων του 21 ηξεραν οτι οι νεοδιοριστοι εχουμε αμεταθετο για 2 χρονια,πρωτα να δωσει τις μεταθεσεις σε αυτους και σε δευτερη φαση να δωσει ολα τα κενα μαζι με τα περσινα στους νεοδιοριστους του 21 και σε αυτους που (λενε) οτι θα διοριστουν το 22.Η τοποθετηση να γινει βασει των υπαρχοντων πινακων εφοσον αυτοι δεν μπορουν να αλλαξουν, τουλαχιστον για τη γενικη φετος
Φυσικά και δέχουμαι επαναπροκήρυξη με τους νέους όρους. Ήδη το κατέστησα σαφές απ' τα γραφόμενά μου. Μαζί σας τότε. Το δίκιο είν' ή μένουν ως έχουν ή επαναπροκήρυξη. Παστρικά πράματα.