0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας,θ πάρω μέρος στην συζήτηση, πιστεύω ότι μπορώ ν είμαι αντικειμενική μετά από 13 χρόνια στο δημόσιο.Καλώς η κακώς η προκήρυξη πέρυσι μιλούσε για διετία.Καποιοι επέλεξαν ν μη διοριστούν για αυτόν τον λόγο.Θεωρώ ότι το πιο σωστό,ηθικά, είναι ν μη γίνουν φέτος διορισμοί,ν τελειώσει η διετία κ μετά τα πράγματα ν πάρουν τον δρόμο τους.Δεν θεωρώ σωστό ν διοριστούν τώρα σε θέσεις καλύτερες, ενδεχομένως,νέοι συνάδελφοι.Ουτε συμφωνώ με την κατάργηση της διετίας,γιατι πολλοί έκαναν μια επιλογή με βάση αυτό το δεδομένο.Ωστοσο, επειδή το υπουργείο Παιδείας,όπως έχω διαπιστώσει αυτά τα 13 χρόνια ,πολλές φορές συμπεριφέρεται σαν υπουργείο τυχερών παιγνίων,επιφυλάσσομαι για το τι θ γίνει...Καλή τύχη σε όλους!
Ντροπή να ευχόμαστε να μην γίνουν διορισμοί. Δεν υπάρχει χαμηλότερο σκαλοπάτι από αυτό συνάδελφοι. Θυμηθείτε αυτό που σας λέω, ο μακιαβελισμος που έχει φυτρώσει μέσα στις ψυχές πολλων θα διαλύσει τα πάντα στο κλάδο μας. Κάποιοι ξεχνούν τι σημαίνει αναπληρωτής και αγωνία για διορισμό..βολευτηκανε και τώρα ποσως τους ενδιαφέρει για τους άλλους.
Σε εμάς τους
Μωρεοι που θεωρειτε οτι ξεραμε για την υποχρεωτικη διετια και τωρα ειμαστε παρτακηδες και βολεψακηδες γιατι διαμαρτυρομαστε εκ των υστερων. Εποφθαλμιατε τις θεσεις στα αστικα κεντρα που εμεις δικαιουμαστε γιατι ειμαστε πιο ψηλα στον πινακα απο σας!Δεν δεχεστε ανακατανομη των θεσεων με βαση τη σειρα του πινακα για τους νεους διορισμους.Εχετε κριση για το δικαιο και το ηθικο γιατι δικαιο και ηθικο για σας ειναι να παρετε τη θεση καποιων που ετρεχαν στα δυσπροσιτα και εχουν περισσοτερα μορια απο σας με τη δικαιολογια οτι εσεις ρισκαρατε και δεν διοριστηκατε προσδοκοντας καλυτερη θεση.Το κρατος και το συνταγμα εχουν συνεχεια. Δεν παιζουμε τζοκερ ουτε στοιχημα για να ειμαστε κοντα στην οικογενεια μας!Υπαρχει στο συνταγμα η αρχη της ισης μεταχειρισης που αγνοειτε επιδεικτικα γιατι εσεις ειστε παρτακηδες και βολεψακηδες. Ζηταμε να γινουν διορισμοι, γελοιοι, αλλα η τοποθετηση να γινει με βαση τη σειρα του πινακα συμπεριλαμβανομενων των περσινων νεοδιοριστων (οι οποιοι ειχαν αγνοια για το αν θα ξαναγινουν διορισμοι φετος μιας και το καθεστως ηταν αυτο της συνεχους αδιοριστιας επι 12 ετιας).Δεν θα παρουμε τη θεση κανενος ουτε ζηταμε να παρουμε τη θεση των παλαιων μονιμων. Ζηταμε δικαιοσυνη, μια εννοια που εσεις αγνοειτε με τη δικαιολογια οτι ρισκαρατε καλυτερη θεση μη αποδεχομενοι διορισμο η επειδη χασατε τον διορισμο περσι!Ποια ειναι η δικαιοσυνη να διοριστει αυτος με 30 μορια στην Αθηνα εναντι αυτου που ειχε 100 μορια?Εχει δικαιο ο συναδελφος που μιλαει για σκουπιδοτενεκε γιατι ειστε σκουπιδια!!!
Συνάδελφε,13 χρόνια έχω υπηρετήσει δύο οργανικές,η τελευταία θέση μου είναι 6 ώρες μακριά απ' το σπίτι μου,μόνο βολεμενη δε με λες ... Δεχτείτε κ μια άλλη άποψη, χωρίς να κανετε χαρακτηρισμούς...Καλή σου μέρα κ σε σενα κ στους υπόλοιπους.
Διορίστηκε κατά παράβαση της σειράς των πινάκων, καθώς δεν δόθηκε το δικαίωμα στους ειδικής να δηλώσουν περιοχές και κατά παράβαση της νομοθεσίας για τις μετατάξεις.