0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πραγματικά απορώ με το σκεπτικό πολλών συναδέλφων!! Το πώς διδάσκω ένα μέσο μάθημα
Εντάξει αφαιρώ το 2ο ΓΕΛ Αρτας στην περίπτωση του 2021 και αφήνω όλα τα άλλα, που πάλι περιέχουν το 2ο ΓΕΛ ΑρταςΠαρεπιμπτόντως βλέπω πάλι κενό ΠΕ04 λένε. Μήπως μπορείς να ρωτήσεις τι κενό είναι? όπως και στο 1ο ΕΠΑΛ?
Αυτό ισχύει μόνο στην πόλη της Πρέβεζας κόκκινο μπαλόνι. Είπες και εσύ μια περίπτωση είναι περιπτωσιολογια, που μπορεί εύκολα να ακυρωθεί από μια άλλη..πχ. και είναι αλήθεια στη Σπάρτη Γυμνάσια λύκεια δεν έχει οργανική κανένας
...εντάξει δεν είναι τόσο απλό. Όταν δημοσιεύεις μία λίστα δεδομένων και αμέσως κάποιος σου εντοπίζει σφάλμα, η λίστα χάνει την αξιοπιστία της γενικά. Έτσι λένε. Γιατί να είναι μόνο αυτό που τυχαία βρήκε κάποιος, και να μην είναι και κάποιο άλλο, κατάλαβες τώρα. Από γενικεύσεις και αναφορές σε ομαδοποίηση δεδομένων μας έχεις συνηθίσει εξάλλου.
όχι δεν είναι μόνο η Πρέβεζα. Εκτός αστικών κέντρων, έτσι είναι, δεν υπάρχουν φυσικοί στα γυμνάσια. Στην Σπάρτη μέσα έχει βγει ένα οργανικό κενό βιολόγου. Εκτός Σπάρτης άλλα 3 ή 4.
Πωπω θυμός, δεν κάνει καλό ούτε στην υγεία πόσο μάλλον στην κρίση. Κατα τ' άλλα επαναλαμβάνω: γενικά δεν υπάρχουν πια φυσικοι στα γυμνάσια. Φυσική μόνο από βιολόγους, σεμνά και ταπεινά.
προσωπικά θεωρώ ότι , εκτός από την 3η λυκείου όπου υπάρχει μεγάλη εξειδίκευση, είμαστε όλοι ικανοί να τα κάνουμε όλα σε εξαιρετικά καλό βαθμό. Την εντύωση αυτή την έχω πάρει από την 20ετή εμπειρία μου σε πολλά διαφορετικά σχολεία, όπου έχω δει βιολόγους να κάνουν εξαιρετικά μαθήματα φυσικής και φυσικούς να παρουσιάζουν σε εκφέ προτότυπα μαθήματα βιολογίας. Αυτό το πιστεύω και ας λενε 'οτι θέλουν οι βιολόγοι.