0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναδελφισσα ξέρεις πως ιδρύονται κενα στη Βθμια; Με 20 κενές ώρες Α ανάθεσης. Γι αυτό ρωτάω αν έχετε να προτείνετε κάποιον άλλο τρόπο να ποσοτικοποιηθουν οι πραγματικές ανάγκες.
Αύξηση ωρών φιλολογικών μαθημάτων!
Οπότε συνάδελφοι αναπληρωτές καταλάβατε φαντάζομαι γιατί υπήρχε αυτό το μένος των διορισμένων "φίλων" μας για τους διορισμούς των φιλολόγων .
Και γιατί επιμένουν στους 317 διορισμούς !!!
Προτείνεις δηλαδή να κάνουν τα παιδιά 8ωρα; Ή να χάσουν ώρες άλλοι συνάδελφοι;
Άρα λοιπόν, με τη λογική του "αφού ο mts.ag λέει να γίνουν διορισμοί σε πραγματικά κενά, άρα είναι εναντίον μας", εσύ με αυτό το σχόλιο στρέφεσαι εναντίον όλων των άλλων ειδικοτήτων και ζητάς να μειωθούν οι δικοί τους διορισμοί. Γιατί προφανώς δε θα αυξηθούν οι συνολικές ώρες. Όταν θα αυξηθούν οι ώρες των φιλολογικών μαθημάτων, θα μειωθούν κάποιων άλλων. Άρα στρέφεσαι εναντίον τους...Εχθροί οι διορισμένοι δικαστικά, εχθροί οι διορισμένοι πέρσι. Όλοι εχθροί. Ελπίζω να μην εξαφανιστείς αν οι διορισμοί είναι μικρότεροι ή ίσοι του 317. Να κάθεσαι να απαντάς στο "βρίσιμο" που θα φας εδώ μέσα. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να καλλιεργείς κλίμα για όταν διαψευστούν αυτά που λες. "Θα έπαιρναν παραπάνω, αλλά οι κακοί μόνιμοι κι οι νεοδιόριστοι πίεσαν και κατάφεραν να πάρουν μόνο τόσους".
Η εμπάθεια ή η καχυποψία σου είναι τρομακτική!Κανείς δν είπε να κόψει ώρες από άλλους συναδέλφους! Στο Γυμνάσιο δεν κάνουν καν 7ωρα κάθε μέρα. Έστω 1 ώρα να προσθέσει (χωρίς να κόψει κάτι άλλο) τα οργανικά αυξάνονται κατακόρυφα!
Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το σύνδρομο καταδίωξης. Όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι ή εμπαθής ή καχύποπτος. Έχω κάθε δικαίωμα να έχω διαφορετική γνώμη και να την εκφράζω. Τείνω επίσης να αποφεύγω τους χαρακτηρισμούς: κρίνω απόψεις και όχι ανθρώπους. Και πες μου καλή μου συναδέλφισσα, εντελώς συναδελφικά: γιατί να έχουν αύξηση ωρών οι φιλόλογοι και όχι άλλες ειδικότητες;
Για να μην πούμε πόσο εύκολο είναι να γίνουν 3 τα 7ωρα από 2. Και φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο. Ο κλάδος μου χρόνια έχει πάγιο αίτημα το 2ωρο στην Πληροφορική. Το έκαναν στην Α Γυμνασίου. Θέλουμε και στις 3 τάξεις. Οι ΠΕ04 (κάθε ειδικότητα της ξεχωριστά) θεωρεί ότι είναι ριγμένη. Οι γυμναστές λένε ότι οι ώρες είναι ανεπαρκείς για να αντιμετωπιστεί η παιδική παχυσαρκία. Κάτι ανάλογο λένε όλες οι ειδικότητες. Αλλά προς Θεού. Κανείς δε θέλει να φάει ώρες άλλου. Απλά θα κάνουν κάθε μέρα 8ωρο. Εμπάθεια και καχυποψία έχετε πρώτα και κύρια εσείς απέναντι στον mts.ag και τη gia που προσπαθούν να σας προστατέψουν μην πέσετε από τα σύννεφα, γιατί βασίζεστε σε φρούδες ελπίδες. Αλλά ποτέ κανείς δε θέλει να ακούσει αυτό που δεν τον συμφέρει, όσο αυτονόητο και λογικό να είναι. Απορώ με την υπομονή τους που συνεχίζουν να προσπαθούν.
Τι χρωστάνε? οι ξενόγλωσσοι δεν μας πήραν τις ιστορίες?