0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θ έπρεπε σε καμία περίπτωση ν συζητάμε για γραπτό διαγωνισμό. Κ αν το προσοντολόγιο θεωρείται και αυτό ”κακώς κείμενο".η μόνη πρόταση που θ έπρεπε να ισχύει είναι διορισμοί με βάση το Πτυχίο και μόνιμοι διορισμοί κάθε χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες.
Τουλάχιστον με την επετηρίδα ήξερες ότι κάποια στιγμή θα έρθει η σειρά σου. Τώρα συνεχώς αλλάζουν συστήματα και ο ένας κυνηγάει τον άλλον ποιος θα αποκτήσει περισσότερα προσόντα! Κάπου έλεος
Ποιος σας είπε ότι υπήρχε πρόβλημα με την επετηρίδα αρχές του 90; Εγώ διορίστηκα με επετηρίδα το 1992 αγγλικής στην πρωτοβάθμια και λίγο πιο μετά γυμναστές και μουσικοί με επετηρίδα.Μάλιστα ένας μεγάλος αριθμός μουσικών ήταν από ωδεία. Ξαδέρφη μου φιλόλογος διορίστηκε με επετηρίδα το1990 και ο άνδρας της θεολόγος το 1992.Το πρόβλημα ξεκίνησε αργότερα όταν γέμισε ο τόπος σχολές, Αρχές του 80 υπήρχαν περίπου 7 φιλοσοφικές, τώρα καμιά εικοσαριά.Αν νομίζετε ότι σας λέω ψέματα κάντε μια έρευνα
Παιδια υπηρξε θετικη εξελιξη. Ο Μπρατης ανακοινωσε οτι το 2023 δεν θα μπει διαγωνισμος για τη Γενικη. Μακαρι να ισχυει
Ειλικρινά μπορώ να καταλάβω όλους όσοι επιθυμούν γραπτό διαγωνισμό. Ωστόσο, πραγματικά δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει γραπτός διαγωνισμός. Πόσο διάβασμα χρειάζεται, πόσες θυσίες, πόσος αγώνας...για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα...σίγουρα πάνω από χρόνο...και σίγουρα καθημερινό. Και για όλους όσοι πέσουν να με φάνε, δεν με πειράζει καθόλου. Έχω πλήρη επίγνωση του τι λέω.Υ.Γ. Σκεφτείτε ότι θα δώσουν τουλάχιστον 25000 - 30000 φιλόλογοι για 700-800 θέσεις...Δυστυχώς, όλοι παίζουμε εδώ και δεκαετίες το παιχνίδι των πολιτικών που παίζουν μαζί μας...
Και βέβαια δεν είναι προτιμότερο...πρέπει όμως ως εκπαιδευτικοί, μόνιμοι, αναπληρωτές, μη εργαζόμενοι να προτείνουμε λύσεις, λύσεις εφαρμόσιμες και πρακτικές. Όχι εξοντωτικές για εμάς.