0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακόμη κι αν κάποιος συμφωνούσε σε όλα όσα γράφεις, δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς την προσβολή προς τον εκπαιδευτικό κόσμο που πιθανόν να μην γράψει καλά ή να γράψει χειρότερα από τους άλλους.
Δεν μιλάω για σύσσωμο τον εκπαιδευτικό κόσμο, αλλά για τα μεταπτυχιακά που αφειδώς πλέον μοιράζονται, δίχως να ανταποκρίνονται στο απαραίτητο γνωστικό επίπεδο.Θεωρώ πλέον πολύ σάπιο το ακαδημαϊκό περιβάλλον, όπως αυτό διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια, ιδίως υπό την πίεση της "αγοράς προσόντων" που ενισχύθηκε τρομερά με το νόμο Γαβρόγλου.
Δεκτό. Έτσι όπως ήταν γραμμένο δημιουργούσε εντυπώσεις.Πάντως για την ήδη διαμορφωμένη κατάσταση αυτουργοί είναι μόνο οι πολιτικοί. Κανένας εκπαιδευτικός. Ακόμη κι αυτοί που πιθανόν οφελήθηκαν με το ένα ή το άλλο σύστημα.
Σωστοτατος συναδελφε 🙃🙃🙃🙃...περιεκτικοτατος και απαντας ορθα και αρτιοτατα σε ολα τα ερωτηματα που τεθηκαν στο παρων ποστ Εγω θα προτεινα, αν το θεωρεις και εσυ συναιτο και ορθο, να γραφουν ΑΣΕΠ για πιστοποιηση των γνωσεων και οι διορισμεμοι ανα 5ετια λογου χαρη...Γιατι η επιστημη προχωρα και πρεπει να εξεταζομαστε και στις νεες προκλησεις του νεου ψηφιακου σχολειου
Aλλο αξιολογηση..αλλο γραπτος...ξερει αυτα που κανει ;;; Επιμορφωσεις και πληρωμενα μεταπτυχιακσ που λεει και ο συναδελφος Dume, γεμισε ο τοπος. Τι εχουν να φοβηθουν οι μονιμοι συναδελφοι απο εναν γραπτο ; oπως και εμεις οιι αναπληρωτες. Οπως λεει και ο συναδελφος Dume , δεν ειναι και τιποτα και ενας γραπτος για εναν που εχει εμπειρια και το καταλληλο γνωστικο επιπεδο
βγ) η διάρκεια σπουδών είναι τουλάχιστον τριετής και αντιστοιχεί σε εκατόν ογδόντα (180) πιστωτικές μονάδες (ECTS) για το προπτυχιακό πρόγραμμα
βδ) η εκπαίδευση λαμβάνει χώρα με φυσική παρουσία ή εξ αποστάσεως ή με συνδυασμό αυτών.
Ξέχασα να πω ότι πολύ πιο εύκολα παίζει μέσον σε έναν γραπτό παρά στις εργασίες των πτυχίων. Και επισημαίνω πως εγω τα πτυχία μου τα έχω πάρει με την αξία μου. Από που κι ως που εσύ με κατηγορείς και γενικεύεις; Προσβάλεις εμένα και όλους όσους φάγαμε χρόνο και χρήμα στο να τα αποκτήσουμε!