0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε συμφωνώ και θα προσπαθήσω όσο μπορώ να αφυπνήσω και τον δικό μου κλάδο..ήμουν στην συνάντηση εκείνη την ημέρα, η μία από τις δύο!! που πήγαμε..πρέπει να πιέσουμε και μάλιστα πολύ και από τώρα αν γίνεται.
Trust no one για 3η συνεχομενη χρονια οι ειδικότητες αβθμιας θυσιαστηκαν για τους υπολοιπους.. Εξωφρενικο αυτο που συμβαίνει... Να διοριζονται άτομα με 0 και 1 χρονο προϋπηρεσίας ως αναπληρωτες και εμεις των ειδικοτήτων της αθμιας με 10ετια και βαλε να μενουμε εξω... Εξωφρενικο και αδικο... Η δικαιολογια οτι καποια μαθήματα ειναι πιο σημαντικα δεν ευσταθεί.. Αν δεν ειναι σημαντικά, ας κάνουν ολη μερα μαθηματικα και γλωσσα...Αλλα η ζωγραφική, η μουσική το θεατρο η πληροφορική και οι ξενες γλώσσες να απαγορεύεται να διδάσκονται...
Trust οι γυμναστές ειναι μεσα
Ερώτηση είναι αυτό ή δήλωση;
Προσωπικα κουράστηκα. 200 + θεατρολογοι ειμαστε πανω απο 10 χρονια και δεν εχουμε οργανικες με το να παραπέμπεται στις καλενδες η συσταση τους.
Ναι γιατί όλοι περιμένουμε από τους άλλους κι όλοι μαζί από το Υπουργείο, το οποίο αν το ενδιέφερε, θα τις είχε φτιάξει ήδη. Μόνο αν εξαναγκαστεί θα φτιάξει.
Γενικά επειδή δεν είδα τίποτα για τη συνάντηση. Είχε κόσμο; Η αντιμετώπιση από το υπουργείο ποια ήταν; Η συνάντηση είχε διάρκεια ή τους ξεπέταξε σε 5 λεπτά;
ειχε προηγηθει συνάντηση της ειδικότητας μας με τον κοπτση και του αναφέραμε επακριβώς τι συμβαίνει. Γνωριζαν ! Δεν θελουν να δωσουν λυση. Σε εμας τα οργανικά κενα στη αθμια ειναι τεράστια. Αλλα βασίζονται στο εσπα και στους περισευουμενους πε70 που ειναξ παρα πολλοι πλέον
Είμασταν γύρω στα 80 άτομα εικαστικοί ,θεατρολόγοι και λίγοι γυμναστές,πληροφορικό δεν συνάντησα κάποιον ούτε μουσικό.Δεν έκατσα μέχρι το τέλος γιατί κόντεψα να πάθω ηλίαση,ήμουν από την αρχή εκεί..έμαθα ό,τι κι εσύ,τους είπε για οργανικές του χρόνου,,οι θεατρολόγοι επέμεναν για φέτος αλλά τους απέφυγε..αυτά ξέρω.Πέρσι μου είπε μια εικαστικός κάθε Παρασκευή ήταν εκεί και από 45 οργανικές που τους έλεγαν στην αρχή έγιναν 300!Θέλει αγώνα και πίεση συνέχεια!