0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοίταξε, και οι υποχρεωτικές μετατάξεις του 2013 σε νόμο προβλέπονταν που προφανώς υπέρκειται των γνωστών Π.Δ., ωστόσο οι προσφεύγοντες κέρδισαν την υπόθεση στο Διοικητικό Εφετείο.
Λέει τοποθετήστε αυτούς που έχετε στη Διάθεση και ενημερώστε μας για τα κενά σας, ώστε να τρέξει το σύστημα για τις συμπληρωματικές μεταθέσεις. Αν οι ΔΙΠΕ δεν έχουν εκπαιδευτικούς στη Διάθεση στέλνουν τα κενά ως έχουν. Αλλά όσους θέλουν βελτίωση τους ξεχνάμε!
Με τους λειτουργικά υπεράριθμους τι γίνεται; Αυτοί δεν διεκδικούν νέα οργανική, έτσι δεν είναι;Επίσης δεύτερη απορία. Αφού- μέχρι φέτος τουλάχιστον- δεν γίνονταν διορισμοί στην αβαθμια σε μη οργανικά κενά, πώς γίνεται να υπάρχουν εκπαιδευτικοί στην διάθεση;🤔🤔🤔🤔
Υποτίθεται πληρώνουμε συνδρομή στη ΔΟΕ κι υποτίθεται μέρος της συνδρομής πηγαίνει στη νομική σύμβουλο της ΔΟΕ. Αν είναι να πληρώνουμε εξτρά για τέτοιου είδους προσφυγές, τότε τι την πληρώνουμε τη ΔΟΕ; Το άρθρο του νόμου ίδρυσης των οργανικών είναι σαφές για το τι θα γίνει με τις συμπληρωματικές μεταθέσεις. Επίσης ο νόμος είναι πάνω από το Προεδρικό Διάταγμα 50/96 που ορίζει τη συνηθισμένη διαδικασία τοποθετήσεων σε οργανικά κενά. Άρα το μόνο που μπορείς να κυνηγήσεις είναι η αντισυνταγματικότητα του συγκεκριμένου άρθρου.
Επί προσωπικού: Στις φετινές μεταθέσεις, για τις περιοχές Α και
Και ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα.Θα διοριστεί στην Α Θεσσαλονίκης κάποιος/οια συνάδελφος, ενώ έχω ζητήσει την περιοχή ως πρώτη επιλογή για μετάθεση.Ξέρεις κανείς κανένα δικηγόρο στη Θεσσαλονίκη που ασχολείται με τέτοιες περιπτώσεις;;;; Ευχαριστώ.
Διορίζονται 14 ΠΕ08 και 4 ΠΕ91 στην Α' Θεσσαλονίκης. Ακόμα και να είχαν ικανοποιηθεί τυπικά όλες οι αιτήσεις μετάθεσης, νομίζω πως δεν ήταν ανάγκη να ανοίξουν τόσο περιζήτητες περιοχές γιατί μπορεί να υπάρχουν όντως τέτοιες περιπτώσεις αδικιών. Πόσο μάλλον να δοθεί και γενναίο νούμερο (π.χ. 38 ΠΕ03 στη
Ερώτηση. Σε μια περιοχή όλες οι νέες οργανικές καλύφθηκαν με συμπληρωματικές μεταθέσεις. Έτσι δεν έγινε κανένας διορισμός σε αυτήν την περιοχή. Στις οριστικές τοποθετήσεις τοποθετήθηκαν σε αυτές τις νέες οργανικές. Όλα καλά μέχρι εδώ. Τώρα που ζητάει η διεύθυνση συμπλήρωση ωραρίου, τα σχολεία που τοποθετήθηκαν κάποιοι από αυτούς είναι άδεια(έχουν όλες τις ώρες τους διαθέσιμες για συμπλήρωση). Επίσης τα ονόματά τους δεν φαίνονται στους εκπαιδευτικούς που πρέπει να συμπληρώσουν ωράριο. Απόσπαση εντός δεν πήραν αυτά τα άτομα. Τι μπορεί να έγινε που μου διαφεύγει; Να πήραν άδεια; Αλλά μου κάνει εντύπωση να την πήραν όταν πια κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη μετάθεση και είναι και αρκετοί.