0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θα χαρακτήριζα την τακτική του υπουργείο κακή. Οι ανάγκες των σχολείων καθορίζονται από διάφορους παράγοντες . Και ναι κάποια κενά δεν θα τα δώσω στην α φάση γιατί προέχει να Καλυψώ κάποια κενά σε πιο μακρινά σχολεία. Και σίγουρα τα κενά δεν καθορίζονται από το που θέλει να πάει ο καθένας μας. Οι αναπληρωτές είναι για να αναπληρώνουν κενά . Είναι συμβασιούχοι και αναλώσιμοι. Όπου τους χρειάζομαι εγώ ( υπουργείο ) θα τους πάω. Και ειναι επιλογή μας να μένουμε στο χώρο της εκπαίδευσης. Γνωρίζουμε πως δουλεύει το σύστημα.
Έχει ασχοληθεί κάποιος συνάδελφος με την εκκαθάριση του πίνακα για να δούμε που είμαστε όσοι δεν διοριστήκαμε;
Παρακαλώ κ καλή επιτυχία!Με θέση 2380 στον εκκαθαρισμένο και δεδομένου ότι θα δηλώσω ολόκληρη την Ελλάδα πιστεύετε ότι υπάρχουν πιθανότητες για απω σε κάποια φάση;
Καλησπέρα σε όλους,Διαβάζοντας το ΦΕΚ έχω την εξής απορία. Αφού το σύστημα θα τρέξει πρώτα για την γενική εκπαίδευση και μετά για τα νηπιαγωγεία, κάποιος που έχει βάλει πρώτα πχ ΑΜΩ ΠΕ και μετά ΑΠΩ ΔΕ, σε ποιο από τα 2 θα προσληφθεί εφόσον υπάρχει κενό;
Πιστεύετε ότι ο πίνακας φέτος θα κατέβει τόσο εύκολα; γιατί πέρυσι δηλώσαμε σωρηδόν αμω και ο πίνακας κατέβηκε χαμηλά από πολύ νωρίς.
Όχι, για τον λόγο που αναφέρετε πιστεύω πως δε θα κατέβει τόσο εύκολα από α' φάση. Πάντως πέρσι έγιναν και αρκετές προσλήψεις Covid, που φέτος δε θα υπάρχουν. Κάπως δε θα πρέπει να καλυφθούν κι εκείνα τα κενά; Πάντως τα πιο πολλά άτομα με τα οποία μιλάω και είναι χαμηλά στον πίνακα μου λένε πως θα δηλώσουν ΑΜΩ στον τόπο τους και μόνο (λογικό). Τώρα προβλέψεις για το πού θα φτάσει ο πίνακας στην α' φάση δεν μπορώ να κάνω.
Αχ παιδια εγω ειμαι θεση 900 ΠΕ07 και βεβαια δεν προκυται να δηλωσω παρα μονο στην πολη μου και ΑΜΩ ,με την αυξηση της βενζινης που να παω , και να με επερναν, που δεν θα με παρουν αλλα οκ! Δυσκολο φετος δεν ξερει καποιος τι να επιλεξει και απρεπει να κανει το Α ή το