0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω φτιάξει το νήμα "Εκκαθαρισμένοι πίνακες" γι'αυτό τον λόγο, αλλά πήγε άπατο... Με τόσους πίνακες που έχω φτιάξει, πάλι θα με ρωτάνε ποιος είναι αυτός που ψάχνουν.
Θεωρώ ότι αφού τα νησιά άδειασαν με τις φετινές μεταθέσεις, το μεγαλύτερο μέρος των κενών, τουλάχιστον στους πε70, θα είναι στα νησιά όπου δύσκολα τα επιλέγουν και οι αναπληρωτές.
καλημέρα! Θα ήθελα την γνώμη σου, αν το έχεις μελετήσει, για το έως που θα φτάσει ο πίνακας των πε04.01.Σε ευχαριστώ
Του e wall οι εκκαθαρισμενοι δεν είναι σωστοί?
Οι πίνακες φτάνουν συνήθως από 10 έως 20% κάτω, αναλόγως τις συνθήκες και τα μέρη,(κυρίως) των διορισμών. Στους φυσικούς επειδή υπάρχει αρκετή αδιοριστια πιθανολογω ότι ο πίνακας θα κατέβει γύρω στις 20 θέσεις. Συν ότι είναι τελευταία χρόνια με αυτούς τους πίνακες, με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Επίσης είναι και μερικά άτομα στους πίνακες ανενεργά (3-5 το πολύ)
Οι εκκαθαρισμενοι του trust θεωρω οτι ειναι οι καλυτεροι.Για πε03 τον διασταυρωσα με εναν δικο μου, και οντως ειναι Οκ!!!Ενω απο καποια site δε μπορουσα να βγαλω ακρη.
Ισχύει!! Ευχαριστώ
Πες μου μέχρι ποια θέση στον εκκαθαρισμένο θες να σου πω πόσοι είναι οι ανενεργοί. Επαναλαμβάνω φυσικά ότι όλα αυτά είναι εκτιμήσεις. Η ακρίβεια είναι στο πλαίσιο του δυνατού.
Έως το 180 του εκκαθαρισμενου γενικής. Σε ευχαριστώ πολύ