0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο αριθμός 16000 αφορά σε όλον τον δημόσιο τομέα, όχι μόνο στο ΥΠΠΑΙΘ.
τα οποία ποια είναι?
https://www.esos.gr/arthra/80788/protathlitis-yp-paideias-se-syntaxiodotiseis-kai-arithmo-apasholoymenoy-prosopikoyΤο esos πάλι επαναλαμβάνει ότι δεν θα γίνουν διορισμοί φέτος......κτλ
gtΠε02... συμφωνώ στα περισσότερα από αυτά που γραφεις έχω μια διαφωνία στο προεκλογικό της κεραμεως ψήφο για να γινουν διορισμοι. Ξέρεις το θέμα μας είναι διορισμοί το 2023 και εδώ η υπουργός προσωπικά εμένα μου αφήνει ένα κενό. Το τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά και ένα από αυτά είναι και ο γραπτος. Ψηφίζει λοιπόν ο εκπαιδευτικός που έφαγε μαύρο από τις επιλογές κοπτση ιδιαίτερα στην ειδική ΔΕ και λίγο καιρό αργότερα έχουμε την ανακοίνωση βοριδη γραπτος και για διορισμούς εκπαιδευτικών... οι διαδικασίες ξεκινούν το 2024 για να έχουμε διορισμούς το 2025.Στα λέω αυτά γιατί όπως πάντα η κυρία υπουργός θα βγει και θα πει όπως υποσχέθηκα προεκλογικά διορισμούς το έκανα πράξη.... αντε εσύ να της πεις ότι περίμενες διορισμούς το 2023.Να πω και κάτι ακόμη όπως το 2013 ο σημερινός πρωθυπουργός κατόπιν εντολης των έξω είχε πάρει εκείνες τις αποφάσεις έτσι και τώρα οποίος και να ειναι κυβέρνηση αφού υπάρχει εντολη των έξω για διορισμους.. διορισμοί θα γίνουν.. το θέμα είναι ποτε.Αρα το μόνο που έχω να πω στην υπουργό είναι..... θέλω αποδειξεις... Πχ σύσταση νέων οργανικών θέσεων και λίγο φως για να δω ότι ναι θα κάνω διορισμούς το 2023.
Διορισμοί θα γίνουν ξανά ! Και πέρυσι τέτοιον καιρό τα ίδια έλεγαν όλοι , ότι δεν θα γίνουν κλπ. Μια χαρά θα γίνουν όλα . Υπομονή θέλει μόνο και αγώνα . Να παρακολουθείτε και να συμμετέχετε στους συλλόγους .
Η Κεραμεως σε ραδιοφωνική της συνέντευξη πριν 3 μήνες περίπου, δεν θυμάμαι σε ποια, δήλωσε ότι δεν είναι σωστό να γίνουν 3η φορά διορισμοί με τούς ισχύοντες πίνακες.