0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@Patreas μάλλον κι ο ΠΑΣΑΔ σε διαβάζει.Μόλις έγραψες για φυσική παρουσία στο υπουργείο, ανέβασαν ενημέρωση από συνάντηση που φαίνεται να είχαν εκεί.Εύχομαι να ξεκινήσουν να δραστηριοποιούνται οι σύλλογοι γιατί δυστυχώς ΔΟΕ και ΟΛΜΕ κοιμούνται.
Μη στενοχωριέστε! Εγώ πιστεύω ότι θα γίνουν διορισμοί το 2023! Είναι και οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Καληνύχτα κ καλή βδομάδα!!!!
Ο μπαμπάς μου είναι αθώος άνθρωπος! Μην τον μπλέκεις σε αυτά! Ρώτησε όπου θέλεις να μάθεις για τον πατέρα μου πόσο έντιμο άτομο ήταν! Λοιπόν tolakis θέλεις να γίνουν διορισμοί; Δεν έχω καταλάβει τις προθέσεις σου!!
2 φορές έφτασα στην πηγή και διορισμό δεν είδα λόγω γαβρογλου.
Εσύ μπορεί όχι...αλλά 25.000 είδανε...ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ....
Θα πρέπει να γίνει κάτι κατανοητό. Οι οργανικές ΔΕΝ είναι θέσεις σε σχολειά. ΔΕΝ είναι υπολείπουσες εργατοώρες. Είναι ΚΑΡΕΚΛΕΣ στο υπουργείο. Πόσους, λοιπόν, διορίζει; Όσους θέλει όπου θέλει κι όταν θέλει. Ο αλγόριθμος, που λεν, απλά κόβεται και ράβεται στα μέτρα του υπουργού δηλαδή αναλόγως του τι θέλει ο ίδιος να κάμει.
Συμφωνώ απόλυτα!! Τα είπες όλα... Έχει γίνει ξεκάθαρο πως το Υπουργείο διορίζει όσους θέλει και όπου θέλει από κάθε ειδικότητα, άσχετα με την ύπαρξη οργανικών και αλγόριθμου!
Όσοι πάτε με αυτήν τη νοοτροπία σε διάλογο με το υπουργείο φοβάμαι ότι δεν θα πετύχετε πολλά. ΔΕΝ διορίζει όσους θέλει και όπου θέλει. Γράφετε για κάτι που έγινε στη Μανγησία. Δεν το γνωρίζω, αλλά να το δεχθώ. Θα πρέπει όμως να καταλάβετε ότι αυτό ήταν μεμονωμένο, προφανώς και δεν αποτελεί γενική εικόνα. Ούτε μπορεί να αποτελέσει σοβαρό επιχείρημα σε συνομιλία με το υπουργείο. Τι θα του ζητήσετε δηλαδή, να παρατυπήσει μαζικά;Για τη Δευτεροβάθμια, καταλάβετέ το, ο περιορισμός είναι ο αλγόριθμος, διότι με βάση αυτό υπολογίζονται τα κενά για τις μεταθέσεις, απ' όπου ξεκινά όλη η διαδικασία: μεταθέσεις, μετατάξεις, διορισμοί. Αν λοιπόν σε συνάντηση σας πει ο Κοπτσης 'Μα, μετά από τις μεταθέσεις έχουν μείνει ΧΧΧ κενά, πώς θέλετε να διορίσω παραπάνω', απαντήστε του εσείς 'ελάτε κ Γενικέ, ό,τι θέλετε κάνετε'. Ακούγεται ωραίο αλλά αποτελεσματικότητα μηδέν. Θα έχει χαθεί το παιχνίδι.
(μήπως θα ηταν προτιμοτερο να βρουν τον patrea να τον ντυσουν με ενα μπλουζάκι της ΠΕΑΔ, να του βάλουν και μια κονκάρδα και να τον παρακαλεσουν γονυπετεις να παει αυτός αντι αυτών στον κοπτση? μονο ετσι θα ερθει το επιθυμητό για μας της δευτεροβαθμιας)
Η ΔΟΕ είναι ξεκάθαρα συνδικαλιστικό όργανο των δασκάλων και μόνο των δασκάλων, οπότε αρκεί κι ο ΠΑΣΑΔ, αρκεί φυσικά να κάνει καλή δουλειά. Η ΟΚΠΕ έχει αρχίσει τώρα τελευταία δειλά δειλά να κινητοποιείται. Μάλλον άργησαν, αλλά τελικώς κατάλαβαν οι ειδικότητες της πρωτοβάθμιας ότι ΔΟΕ = ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ Ομοσπονδία Ελλάδος