0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω λίγο αγωνία για τον προϋπολογισμό! Με "κυνηγάει" ατυχία στο θέμα του μόνιμου διορισμού! Μου λέει η αδερφή μου, πάμε για καφέ το απόγευμα και της είπα ότι έχω αγωνία! Μου είπε η αδερφή μου να διαβάσω κάτι για να μην το σκέφτομαι! Θα ετοιμάσω διδακτικό υλικό για τους μαθητές μου για να μην το σκέφτομαι τον προϋπολογισμό! Αχ να ψηφιστεί κάτι καλό! Anyway, Καλό Σαββατοκύριακο!!!!
16000 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο. Από εκεί και πέρα η κατανομή για κάθε Υπουργείο θα φανεί από Άνοιξη.
tolakis μιλάς πολύ με υπαινιγμούς! Μες στην άρνηση είσαι! Ως εκπαιδευτικοί οφείλουμε να έχουμε θετική σκέψη και να μιλάμε ξεκάθαρα! Πάντως σου εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και το 2023 να γίνει πιο αισιόδοξος![/quotequotΜια χαρά τα λέει. Τι αισιοδοξία να έχουμε με αυτά που συμβαίνουν, δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε μια κυβέρνηση που έχει αποδείξει ότι τους εκπαιδευτικούς δεν τους λογαριάζει. Και επίσης δεν είναι θέμα αισιοδοξίας είναι θέμα λογικής. Τα πως έχουν λέει ο άνθρωπος
Επιτέλους, να διαβάσουμε και κάτι ευχάριστο, μπας και κάνουμε Χριστούγεννα εμείς που λόγω οικογένειας, ρισκάραμε και μείναμε εκτός, για να έρθουμε κοντά στο σπίτι μας.Απο τον Αύγουστο έχω να κοιμηθώ .
Πολύ σωστά Maribelle ! Πέρυσι οι πιστώσεις για διορισμούς που είχε το υπουργείο στα χέρια του ήταν 11500. Από αυτούς κράτησε μέρος για φέτος για ευνόητους λόγους . Εγώ σας το έλεγα αλλά αλλά κάτι μισαλλοδοξοι εδώ μέσα με κατηγορούσαν ότι παραπλανουσα . Για μπαίνουν λοιπόν τα πράγματα στη θέση τους : και νέες οργανικές θέσεις θα βγουν και διορισμοί θα γίνουν . Αυτό όμως πρέπει να προσεχθεί είναι ο αλγόριθμος . Αυτός ο τρόπος υπολογισμού των κενών είναι απόλυτη ανάγκη να αλλάξει. Φιλικά πάντα με θερμές ευχές για καλά Χριστούγεννα.