0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε κατηγορούσαν γιατί μεχρι και την τελευταία στιγμή επέμενες ότι θα γίνουν 10000+ διορισμοί και 650+ διορισμοί φιλολόγων και ειρωνευόσουν οποιονδήποτε έλεγε κάτι αντίθετο, όπως οταν γράφαμε ότι αυτό το νουμερο στους ΠΕ02 δεν παίζει (ακριβώς λογου των περιορισμών του αλγοριθμου που -τώρα- αναφέρεις).
Μην ξεκινάς πάλι τα ίδια! Τα νούμερα αλλάζουν από μέρα σε μέρα, χωρίς να ρωτάνε τους εκπαιδευτικούς! Γι' αυτό και ονομάζεται πολιτική βούληση... Στους τελευταίους διορισμούς φάνηκε έντονα κιόλας από ποιους κόψανε για να διοριστούν άλλοι... Ευχόμαστε φέτος να μην ξανασυμβεί αυτό και τα νούμερα να είναι μεγαλύτερα!
Το 'μην ξεκινάς πάλι τα ίδια' γιατι δεν το απευθύνεις στην Κιρκη που αναμόχλευσε με το ποστ της τα περσινά; Ή απλά δεν έχω το δικαίωμα της απάντησης;
Δεν απευθύνθηκε σε εσένα! Εκτός αν παραδέχεσαι ότι την κατηγορούσες! Το θεωρώ πολύ άδικο να κρίνεις τόσο αυστηρά έναν άνθρωπο, που μοιράζεται μαζί μας αισιόδοξα μηνύματα για νέους διορισμούς.
Παραθέτεις την ανάρτηση μου και η πρώτη σου πρόταση είναι ‘μην ξεκινάς πάλι τα ιδια’. Σε ποιον να νομίσω ότι απευθυνόσουν δηλαδή; Τα υπόλοιπα που γράφεις μετά δεν τα καταλαβαίνω καν.
το πεδιο για διορισμους της νεας κυβερνησης τον αυγουστο θα είναι ορθάνοιχτο, ως ένα από τα πρώτα ευχαριστώ κατά την περίοδο των 100 πρώτων ημερών που παραδοσιακά κάθε κυβερνηση,- εν μεσω πανηγυρισμών και βεγγαλικών- λεει όλα της τα ευχαριστώ στις διαφορες κατηγορίες ψηφοφόρων.
Το πάθημα της κυβέρνησης Γιωργάκη Παπανδρέου το 2009 με τα "ευχαριστώ των πρώτων 100 ημερών" που τελικά τα πληρώσαμε κι αυτά για χρόνια μέσω των μνημονίων που ακολούθησαν μόλις εξέπνευσαν οι 100 μέρες, νομίζω ότι είναι αρκετά νωπό για να μην επιτρέπει και τόσες ελπίδες, ειδικά αν οι ελπίδες αυτές έχουν, όπως και τότε, σαθρές δημοσιονομικές ρίζες. Εδώ -ξαναλέω- παραμένει σχετικά νωπό ακόμα και το παράδειγμα του πατέρα του, που μόλις ξαναπήρε τις εκλογές το 1985, όχι νέους διορισμούς δεν έκανε, αλλά απεναντίας ξεκίνησε το γνωστό "προγραμμα σταθεροποίησης", για όσους θυμούνται.
https://www.esos.gr/arthra/81103/diorismoi-monimon-ekpaideytikon-me-vasi-ta-yfistamena-organika-kena
Μετά τις μεταθέσεις του 2023, θα γνωρίζουμε όλοι περισσότερα.