0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παντως, το ταβάνι για τους διορισμούς του κάθε κλάδου είναι τα κενα της εγκυκλίου των μετατάξεων. Λίγα ή πολλά, αυτά είναι.
Τα κενά των μουσικών Αβάθμιας (που στις μεταθέσεις ήταν 550) γιατί δεν υπάρχουν στην εγκύκλιο μετατάξεων;
Κενά μετατάξεωνhttps://docs.google.com/spreadsheets/d/18GZYcGdoInR36oFpHnyRNctOrLBI6QeWiG4jYtKZUmk/edit?usp=sharingΤο ταβάνι των κενών που θέλει να δώσει το υπουργείο για διορισμούς είναι ενδεχομένως.Εδώ που είμαι εγώ, φεύγουμε κι οι 2 Πληροφορικοί κι έδωσε 1 κενό. Οπότε ή δε θέλει να κάνει 2 μετατάξεις, ή τεχνηέντως μειώνει τα οργανικά κενά. Κι αν έχει κόψει στο μισό (έστω κι αν είναι "μόνο" 1 κενό λιγότερο) σε μία ειδικότητα σε μία περιοχή που ξέρω προσωπικά, ποιος ξέρει σε πόσες ειδικότητες, σε πόσες περιοχές και σε τι πλήθος το έχει κάνει γενικά...
το ότι υπήρχαν παρασκήνια κ θ υπάρχουν καθως κ ευνοημένες ή μη ευνοημένες ειδικότητες είναι γνωστό. Όμως στους συγκεκριμένους αριθμούς των πε86 ( και των πε07, 02, 03,11 που τσεκαρα) δεν βρίσκω κάποια περίεργη εξέλιξη . Στον διασκευασμένο πίνακα κατσωνοπουλου που έφτιαξες είχες 70+ τελικά κενά πε86. Οι παραιτήσεις ήταν στα ίδια επίπεδα. Το υπουργειο βρήκε στην τελική καταμέτρηση 88 ( που για τους γνωστούς λόγους δηλ παράλειψη πλεονασμάτων στον πίνακα αιρετού κυσδε) είναι μέσα στα όρια του αποδεκτού αριθμού κ τελικασαςεδωσε 88. Δεν υπάρχει κάτι περίεργο σε αυτό. Επιπλέον το υπουργείο είναι προφανές ότι βγάζει τα σημερινά κενά με λογική μπακάλικου δηλ πχ 80 κενά έδωσαν οι περιφερ + 1 που έφυγε για μουσικό -3 που ήρθαν μετάθεση -2 που έκαναν ανάκληση κλπ αντί να ζητήσει πλήρη επικαιροποιηση από τις ΔΔΕ των πινάκων γ μετά τις μεταθέσεις ( είχε χρόνο να το κάνει μιας κ πέρασε 1 μήνας από μεταθέσεις). Οπότε θεωρώ πως δεν εμβάθυναν σε κάθε περιοχή όπως πχ αναφέρεις στη δική σου και ίσως στις οριακές καταστάσεις +/-1 να έκοβαν και να έραβαν με σημείο αναφοράς το τελικό 3700
Μιλάω για πρωτοβάθμια
Στους μουσικούς στην πρωτοβάθμια δεν βλέπεις κάτι περίεργο σε σχέση με την εγκύκλιο των μεταθέσεων;