0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ με troktiko που έγραψε πιο πάνω. Ποιο σωστά η εγκύκλιος των μετατάξεων δείχνει το ταβάνι του αριθμού διορισμών για κάθε ειδικότητα. Αν πχ έχει για ΠΕ02 400 θέσεις σημαίνει ότι ο αριθμός των διορισμών θα είναι το πολύ 400 (με πιθανές μικρές ή μεγάλες αλλαγές στις περιοχές που αυτοί θα γίνουν). Επίσης διορισμοί μπορεί να γίνουν και σε περιοχές που αρχικά δεν υπάρχουν στις μετατάξεις. Πχ αν δώσει η x περιοχή 1 κενό για μετάταξη ΠΕ02 και η y κανένα, αν μεταταχθεί κάποιος απο την y στην χ τελικά θα δοθεί κενό για διορισμό στην y (στην ειδικότητα που άφησε αυτός που πήρε μετάταξη). Οι τελικοί διορισμοί λοιπόν μπορεί να είναι απο 0 εως 400 ΠΕ02.
Άλλαξε το νούμερο στο esos για τους Πε03, πήγε 346 από 246
Πέρυσι στους ΠΕ70 έδωσε στη Μαγνησία 0 κενά στην εγκύκλιο μετατάξεων κ για διορισμό έδωσε μετά 30 κενά. Προπέρυσι στα Τρίκαλα στους ΠΕ60 έδωσε 12 κενά για μετατάξεις, δεν μετατάχθηκε κανένας και για τους διορισμούς έδωσε μόλις 1 κενό. Στη
Από αυτά που γράφεις συνάδελφε περισσότερο επιβεβαιώνεται ότι τα κενά των μετατάξεων μπορεί να απέχουν πολύ από τα νούμερα διορισμών παρά το αντίθετο.Θυμίζω επίσης αυτά που έγραψα παραπάνω στο troktiko.
Μαγνησία = ρουσφέτι υπουργού που κατάγεται απο εκεί.Τρίκαλα = το 12 δείχνει το max, το ταβάνι. Δεν σημαίνει ότι τόσο θα είναι.Φωκίδα = κάποιος ΠΕ06 πήρε μετάταξη για άλλη ειδικότητα και δημιουργήθηκε 1 κενό.Ξαμαλέω. Το νούμερο για πχ ΠΕ06 δείχνει το max στη συγκεκριμένη ειδικότητα. Τίποτα παραπάνω.
Στη Φωκίδα,επειδή το γνωρίζω προσωπικά, το κενό υπήρχε προ πολλού. Δεν δημιουργήθηκε μετά τις μετατάξεις .Απλώς αποφάσισαν να το δώσουν μόνο για διορισμό κ όχι για τις μετατάξεις.Το ότι στα Τρίκαλα κόπηκαν 11 υπάρχοντα κενά από τους διορισμούς σημαίνει ότι το υπουργείο έκοψε ότι ήθελε γιατί απλά μπορούσε.Το γεγονός ότι στη Μαγνησία ξεφύτρωσαν ξαφνικά για διορισμό δεκάδες κενά που δεν υπήρχαν στη εγκύκλιο των μετατάξεων( μαζί με όλα τα υπόλοιπα που ανέφερα) εμένα μου δείχνει ότι εγκύκλιος των μετατάξεων μπορεί να απέχει πολύ από τους τελικούς διορισμούς,αυτό δλδ που προείπα. Δεν βλέπω να υπάρχει ταύτιση ,ούτε καν σχέση σε κάποιες περιπτώσεις μεταξύ κενών μετατάξεων κ τελικών διορισμών. Δεν έχω πειστεί για το αντίθετο ( χωρίς καμία πρόθεση αντιπαράθεσης μαζί σου ).
Δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι. Απλούστατα για μια φορά ακόμα. Η εγκύκλιος των μετατάξεων δείχνει μόνο το πιθανό ταβάνι σε κάθε ειδικότητα. Αυτό και μόνο. Ούτε το τελικό νούμερο, ούτε κάτι παραπάνω. Εδώ σταματάω τη συζήτηση γιατί γεμίσαμε το νήμα και θα αναγκαστώ να σβήσω τα δικά μου μηνύματα!!!!!!!!!!!!
Οι διαρροές όμως σήμερα δίνουν σε κάποιες ειδικοτητες της βθμιας αριθμο κατωτερο των συνταξεων ο.χ. πε02 ξερουμε για 450 ενω οι διαρροες δινουν 420..ειναι προκλητικο αν συμβαινει κατι τετοιο....