0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόνο εγώ δεν τρελαίνομαι από την χαρά μου που θα διοριστώ; Απομυθοποίηση.
η ποινή γιαα αρνηση διορισμου, ποια είναι;
Υπ. Παιδείας/ Διορισμοί: Την άλλη εβδομάδα (Πέμπτη ή Παρασκευή) η ανακοίνωση των ονομάτων των νεοδιοριζόμενων εκπαιδευτικώνhttps://www.esos.gr/arthra/83162/yp-paideias-diorismoi-tin-alli-evdomada-pempti-i-paraskeyi-i-anakoinosi-ton-onomatonαρχίσαμεεεεεεε....
κοίτα και εγώ άνιωθος είμαι τόσο καιρώ αλλά νομίζω ότι όταν δω το όνομά μου έ λιγάκι θα φωνάξω
Θα σου πω εγώ τι θα γίνει. Το εξελ θα είναι έτοιμο από Δευτέρα, διάφοροι αιρετοί και βουλευτές θα παίρνουν τηλέφωνα για άτυπη ενημέρωση και επίσημα θα βγει Πέμπτη από το Υπουργείο.
Και καλα θα κανεις.Ποσα χρόνια ανπληρωτής?
Όλο αυτό το χρονοδιάγραμμα που δημοσίευσε το esos (εκτός από την ανακοίνωση των ονομάτων) θα πραγματοποιηθεί άμεσα ή τον Αύγουστο;
Καλημέρα, να ρωτήσω εδώ τους διορισμένους συναδέλφους που γνωρίζουν και μας βοηθούν. Έχουμε δίδυμα μωρά ο σύζυγος βρίσκεται στην άδεια ανατροφής των διδύμων 9+6( 15μηνο). Έχουν απομείνει 5 μήνες. Εάν τη διακόψει τώρα μπορώ να τους πάρω εγώ με το καλό τον Σεπτέμβρη; Διάβασα ότι μπορούν να τη μοιραστούν αυτήν την άδεια οι μόνιμοι. Υπάρχουν προϋποθέσεις , όροι;
Εγω που δουλευω σε δημο θα πρεπει να παραιτηθω αμεσως μετα την δημοσιευση των ονοματων σε excel?