0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητήρια σε όσους διοριστηκαν. Καλή δύναμη. Τώρα ήμουν σε άλλο thread και διάβαζα κάτι και έχω απορία αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει. Δλδ αν κάποιος φέτος αρνηθεί διορισμό, μόνιμο, έχει δικαίωμα του χρόνου να ξανακάνει τα χαρτιά του για διορισμό; γιατί κάπου διάβασα ότι κάποιοι αρνήθηκαν πέρσι με την πιθανότητα φέτος να έχουν καλύτερη θέση. Γιαυτους δεν ισχύει ο αποκλεισμός όπως στους αναπληρωτές; και επίσης, όταν αρνούνται μπαίνουμε στη σειρά οι από κάτω για διορισμό ή η θέση καλύπτεται με αναπληρωτή;
νταξει δε θα πεσει και εξω το κρατος αν δε τα γλυτώσουν
και επίσης, όταν αρνούνται μπαίνουμε στη σειρά οι από κάτω για διορισμό ή η θέση καλύπτεται με αναπληρωτή;
Καλημέρα συνάδελφοι καλή δύναμη σε όλους. Γνωρίζετε σε ποιο νήμα θα ήταν προτιμότερο να αναρτήσω το εξής ερώτημα μου:Διορίστηκα και εγώ με τους τωρινούς διορισμούς του 2023 και πρόκειται να παντρευτώ τον Ιούλιο. Η οικογενειακή μου κατάσταση ώς έγγαμος θα δηλωθεί με την ορκωμοσία-ανάληψη υπηρεσίας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας; Στην ουσία θέλω να ρωτήσω εάν προλαβαίνω τις διαδικασίες ώστε μετά τον γάμο μου τον Ιούλιο να δηλώσω έγγαμος στην ανάληψη υπηρεσίας, διότι καταλαβαίνω ότι έχει σημασία στην τοποθέτηση. Με συγχωρείτε εαν θεωρείται απρεπές το ερώτημα μου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλημερα, για τα γαλλικά βγήκε τροποποιητικη αλλά δεν έχω προσβαση σε κάποια τροποποίηση μέσα στο οπσυδ, γνωρίζετε γιατί συμβαίνει? Θα ανοίξει μετά?
Καλημέρα. Το ΦΕΚ αναμένεται σε λιγότερο από 10 μέρες. Από εκεί και πέρα ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ η ορκωμοσία και η ανάληψη υπηρεσίας των νεοδιόριστων ότι θα γίνει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου. Η πληροφορία είναι από μεγάλη διεύθυνση της επαρχίας.