0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απορία: Το ΦΕΚ διορισμού της Ειδικής το 2020 βγήκε 19/8. Αν κάποιος αρνήθηκε διορισμό, αποκλείεται για 3 χρόνια. Τα 3 χρόνια πότε συμπληρώνονται; Υ.Γ. Των ΕΕΠ-Ε
αυτη τη στιγμη ισχυει το " Εκπαιδευτικοί και μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.
Η δικη μου σκεψη ειναι οτι οι της ΕΑΕ που ειχαν διοριστει 19/8/20 και αρνηθηκαν τελικα τον διορισμο ειναι αποκλεισμενοι για νεο διορισμο μεχρι 19/8/23 που σημαινει-κατ εμε- οτι δεν μπορουν να μπουν σε νεο φεκ διορισμου πριν την 19/8/23. Επειδη ομως το τριτο ετος αποκλεισμου τους δηλ 19/8/22-19/8/23 θα συμπιπτει-οπως φαινεται - με το 1ο ετος ισχυος των νεων πινακων δηλ 6/23 ή 7/23(δηλ η ημερομηνια που θα μπουν σε φεκ οι οριστικοι που βγηκαν προχθες) μεχρι τον αντιστοιχο μηνα το 2024, τελικα θεωρω πως αυτοι οι λιγοι της ΕΑΕ δεν θα μπορεσουν να συμμετασχουν στους φετινους διορισμους.
Υπαρχει περιπτωση οι αριθμοι διορισμων ειδικης να αλλαξουν και να αυξηθουν; ειναι τραγικα μικρα τα νουμερα..
Το ίδιο γίνεται κάθε μα κάθε φορά.
Γνωρίζουμε πόσα είναι αυτά τα κενά;
Πολλά νευράκια... Ο λόγος που το αναφέρω δεν είναι για να ψέξω τον Trust που έκανε τόση δουλειά. Είναι αφενός για να μη φρικάρουν πιο άπειροι σε θεματα πινάκων συνάδελφοι οι οποίοι δεν βρίσκουν το όνομά τους κι αφετέρου για λόγους ανατροφοδότησης όσον αφορά στη μεθοδολογία.
Μιας και το ανοίξατε το θέμα, έχω να σας θέσω την εξής απορία: αν κάποιος έχει αποδεχθεί κανονικά τον διορισμό του και θέλει να μεταπηδήσει σε άλλη ειδικότητα μετά το πέρας της 3ετίας, γιατί για τον Χ ή Y λόγο δεν μπορεί να το κάνει με μετάταξη, έχει δικαίωμα να υποβάλλει εκ νέου αίτηση διορισμού, με δεδομένο ότι βρίσκεται στους πίνακες ή όχι; Επίσης θεωρείται και πάλι δόκιμος και πρέπει να περάσει τη διετία; Δεν ρωτάω για μένα, μην πέσετε να με φάτε, απλά πραγματικά μου γεννήθηκε η παραπάνω απορία.