0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από το να αγοράζει ο καθένας /καθεμία πτυχια και μεταπτυχιακά απο
Επίσης κάθε μέρα θα εξεταζόμαστε κι όποιος δεν περνάει θα διώχνετε από την εκπαίδευση.Τι διαβάζουμε!!!
Που ναι το περιεργο να εξεταζεσαια καθε μερα; Το θεωρεις απιθναο; οχι απλα δεν ειναι απιθανο, θα εφαρμοστει λιαν συντομως. Το συστημα αξιολογησης που εφαρμοζεται μαλλομ δεμ το χεις ακουσει..εννοειται για 2 ετη δεν.εισαι μονιμος αν δεν αξιολπγηθεις πρωτα εισαι σε καθεστως δοκιμασιας. Παλια η αξιολογηση ηταν τυπικη, οζι μως τωρα. Μετα τις δηλωσεις της υφυπουργου οτιθα αξιολογησουμε και την ιδια αξιολπγηση, δειχνει κεκαθαρα το δρομο: οτι η αξιολογηση που εφαρμοστηκε ηια λιγους μηνες σε χιλιαδες δοκινους ηταν της πλακας και οτι θα αναθεωρηθει. Ηαναθεωρηση θα περιλανβανει εισαγωγη νεας τεχνολογιας και λογισμικων με λιγα λογια το ηλεκτρονικο πορτοφολιο οπου καθε μερα κυριολεκτικα θα αναγκαζεσαι να γραφεις το τι και γιατι που εκανες μεσα στη ταξη, στοχοι κτλ προκειμενου να ικανοποιηθει το υπουργειο οτι εφαρμοζει νεες τεχνολπγιες. Εννοειται το ηλεκτρονικο πορτφολιο θα ελεγχεται απο αξιολογητες. Μαλλον δεν εχετε καταλαβει ακριβως τι μπορα ερχεται
Ξέρετε υπάρχουν και οι λέξεις: αντίδραση,απεργία,ξεσηκωμός και άλλα πολλά...Δεν έχουν/με καταλάβει δυστυχώς τι μπορούμε να κάνουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.Αλλά που θα παει;Δεν θα ξυπνησει ο κοσμος απο το ληθαργο του φιλοτομαρισμου;
Αυτά όλα που γράφετε τι σχέση έχουν με το θέμα του νήματος; Διαχείριση ακούει;;;;;;;;
Είναι εκτός θέματος όλα αυτά που γράφετε. Διαχείριση ακούει;;;;;
Διοριστήκαμε! Τι να κάνουμε! Τόσα χρόνια περιμέναμε! Το αξίζαμε! Πάντως εμένα μου ευχήθηκαν για το διορισμό μου μόνο 3 φίλες μου και οι συγγενείς μου, δηλαδή τα αδέρφια του μπαμπά μου και της μαμάς μου και οι συνάδελφοι των σχολείων που ήμουνα φέτος! Κανένας άλλος!
KAΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟ
Λειτουργικά κενά εκπαιδευτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2023-2024"Επισημαίνουμε ότι, για τον υπολογισμό των λειτουργικών κενών, πρέπει να ληφθούν υπόψη:...ζ) Οι εκπαιδευτικοί που διορίστηκαν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση"