0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
έναντι μαθημάτων που εχουν καταχραστει το ωρολόγιο χωρις νοημα στη συγχρονη εποχη των ανακαλυψεων που ζουμε. Το ποια ειναι αυτα τα μαθήματα το ξέρουμε ολοι πιστευω.
Στο Γυμνάσιο να κάτσει ο βιολόγος που πήρε και την οργανική.Αυτα.
Ως εργαζόμενη λοιπόν θα κάνω χρήση των δικαιωμάτων που μου δίνει ο νόμος και ναι θα κάτσω στο ΓΕΛ.
Απευθύνεσαι σε επαγγελματία της εκπαίδευσης , η γονεϊκή ιδιότητα, την οποία δεν εχω , δε αφορά συζήτηση μας .Ως εργαζόμενη λοιπόν θα κάνω χρήση των δικαιωμάτων που μου δίνει ο νόμος και ναι θα κάτσω στο ΓΕΛ.
Καθόμαστε επιστήμονες άνθρωποι και μιλάμε αν μπορεί κάποιος ΠΕ04 να κάνει όλα τα μαθήματα των φυσικών επιστημών στο γυμνάσιο και στην Α και
και θα στείλεις τους
Εγώ δεν στέλνω να κανένα να κάνει τι ώρες τις Φυσικής την οργανική στο γυμνάσιο την πήρε βιολόγος ,εγώ οργανική στο λύκειο και παίρνω τις ώρες που περισσεύουν .....
Συνάδελφε έχεις δίκιο σε όλα. Σχετικά με τα λεγόμενά μου όμως δεν κρίνω το ποιος μπορεί ή δεν μπορεί να διδάξει το ένα ή το άλλο μάθημα όπως κάνουν κάποιοι. Απλά αναφερα τις εμπειρίες μου. Προσωπικά λόγω διδακτορικού και μάστερ στο ΕΜΠ θέλω τις φυσικοχημείες και όχι τις γεωγραφιες. Κατά την άποψη μου όμως θα έπρεπε να ξεβολευομαστε και ειδικά σε περιοχές όπως τα αστικά κέντρα που μπορεί να είναι διπλανά ή συστεγάζομενα σχολεία να πηγαίνουμε να κάνουμε το μάθημα μας...στην επαρχία καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι κ 50 km το άλλο σχολείο οπότε είναι δύσκολο. Ναι έχω διδάξει σε πανεπιστήμια και έχω καιέρευνα postdoc 7 έτη μετά το phd αλλά Επίκουρος δεν έχω γίνει αν και το προσπάθησα αρκετά....ελπίζω εσύ να μην αντιμετώπισες τη σαπιλα των πανεπιστημίων όπως εγώ...
Επαναλαμβάνεις παρεξηγήσεις παρόλο που στις έχουμε εξηγήσει πολλές φορές.Οσες θες.Ο πινακας που είδες αφορά μόνο τις οργανικές τοποθετήσεις. Δεν αφορά τους διορσμούς και τις μεταθέσεις. Εκεί μετράνε οι Πίνακες Α ανα σχολείο,
καταργηση μαθηματων ή μειωση των ωρων τους λογω ειτε παρωχημενης γνωσης ειτε λογω χαμηλης προσφορας ως μαθηματα στη δημιουργία των πολιτων του αυριο. Η διεκδικηση εκει θα πρεπει να γινει.