0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου. Κάνεις λες και δεν έχει ξαναδιαβάσει αντιφατικές πληροφορίες στο pde…
Συνάδελφε γράψε τιποτις και στο νήμα των διορισμών... Να το πιάσουμε από εκεί που το αφήσαμε τον Αύγουστο!!!
Δε θέλω να γράψω στο νήμα αυτό γιατί προσωπικά φοβάμαι μεγάλο βατερλω - για τη Δευτεροβάθμια μιλωντας και ειδικά για την ειδικότητα μας- με τα οργανικά κενα για τις μεταθεσεις (και συνεπώς για νέους διορισμούς). Όποτε δε θέλω πάλι ν’ αρχίσω τις ίδιες συζητήσεις/διαφωνίες για το ότι κενα υπάρχουν και θα γίνουν 10000 διορισμοί κλπ κλπ.Εύχομαι ωστόσο να διαψευστώ σε μια εβδομάδα!
Τι ειδικότητα εισαι αδερφέ;
Αυτό το "πληροφορικΑΡΙους", μαχαίρι στην καρδιά μας είναι, να ξες...
συμπαθα με εχεις δικιο. Ειναι η κακια συνηθεια καποιων απο μας να χρησιμοποιουμε την "αργκό" του επαγγελματος (πληροφορικοι-πληροφορικάριοι, καθηγητ-ες/τριες γαλικής γλώσσας-γαλλικούδες κ.α).
Την Τετάρτη που μίλησα με αιρετό στο κυσδε είπε ακριβώς το ίδιο για την δευτεροβάθμια. Επίσης το "πουλάκι" εδώ και πολλές μέρες έχω γράψει μου είχε πει ακριβώς τα ίδια. Ότι θα βγούνε Φεβρουάριο 1000%.
Συνάδελφοι. Μια απορία. Στη Γ διορίστηκαν φέτος 100+ άτομα. Τα οργανικά κενά είναι 80. Τώρα που θα γίνουν μεταθέσεις το πιθανότερο να μην μείνει και τίποτα. Εμείς οι νεοδιοριστοι πως θα πάρουμε οργανική. Μήπως οι οργανικές είναι αυτές οι 80 + 100κατι για εμάς; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ένας γράφει πιο πάνω ότι τον είπαν από ΟΛΜΕ ότι θα είναι λίγες οι μεταθέσεις λόγω διορισμών. Άλλος πιο πριν ότι θα δώσουν κάτι πιο πανω λόγω εκλογών. Αποφασίστε παιδιά
Ευχαριστούμε!
Λέτε στις μεταθέσεις να δώσουν και από τα οργανικά στις ειδικότητες που θα συσταθουν στην Α/θμια;Είχε ζητήσει το ΥΠΑΙΘ τις εισηγήσεις για σύσταση οργανικών στην Α/θμια, θα μετρήσουν σε αυτές τις μεταθέσεις;