0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συνάδελφοι εμείς της τεχνικός εκπαίδευσης που έχουμε δουλέψει 10 χρόνια πχ ηλεκτρολόγοι σε δήμους, σε δεδδηε κλπ (ή ένας νοσηλευτής που δούλεψε 10 χρόνια σε νοσοκομεία) σας φαίνεται λογικό αν πάει σε επαλ ηλεκτρολόγος ή νοσηλευτης να μπαίνει με μισθολογικό κλιμάκιο 1 σαν να μην έχει προϋπηρεσία?
Όποιος έχει δημόσια προϋπηρεσία, δεν ξεκινάει από το ΜΚ1. Υπολογίζεται κανονικά ο χρόνος εργασίας στο δημόσιο και πληρώνεται με το ανάλογο ΜΚ.
αυτό ακριβώς δεν συμβαίνει, μετράει μόνο η εκπαιδευτική προϋπηρεσία για τα μκ
Σε ευχαριστώ! ισχύουν όμως για τους μόνιμους αυτά? Γιατί εμένα μου είπαν οτι η προηγούμενη προϋπηρεσία μου μετράει μόνο για "βαθμονομική εξέλιξη" και όχι μισθολογική. Άν το ήξερα αυτό για τους αναπληρωτές θα το είχα κυνηγήσει τα προηγούμενα χρόνια, τώρα μετά την απομάκρυνση από το ταμείο..
Γραπτός ΑΣΕΠ. Πονά; Πιθανότατα κάποιους να τους πονά, αλλά είναι η μόνη βιώσιμη και δίκαιη λύση για την επιλογή του προσωπικού στον δημόσιο τομέα.
Επειδή είναι χιλιάδες οι αναπληρωτές που δεν θέλουν γραπτό ΑΣΕΠ (πολύ λογικό). Επειδή είναι οργανωμένοι και ακούγεται η αντίθεσή τους ( χρόνια τώρα ) .Γι αυτό δεν προχώρησε την πρώτη τετραετία ο γραπτός ΑΣΕΠ.Γι αυτό βλέπω ότι θα πάει στο τέλος της δεύτερης τετραετίας τελικά. Ώστε να διοριστούν οι παλαιοί αναπληρωτές και να μειωθεί κάπως το πολιτικό κόστος. Υ.Γ. είμαι διορισμένος με γραπτό διαγωνισμό , είμαι υπέρ του γραπτού , δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΝΔ κι ούτε ποτέ θα το κάνω.
Δεν προχώρησε γιατί θελαν να ξεφορτωθούνε τις 10ετεις+ προυπ απο τα μνημόνια. Καναν 27,000 ,βγήκανε 2ρη 4ετια, μπούκωσε το σύστημα απ τα βουλγαροπροφισιενσι-λογικό-κ τώρα θα κανουν γραπτό. Στις περισσότερες ειδικότητες αυτός π χει 10+15χρόνια έχει διοριστεί εκτος κ περιμένε διορισμό Α θεσσαλονίκης-οκ, αυτό ήταν ρίσκο κ το ξέραμε ολοι.