0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρχίζει να γίνεται ξεκάθαρο πλέον, μετά από τις τελευταίες δηλώσεις Κεραμεως και προέδρου ΑΣΕΠ, πως αν τελικά διεξαχθεί διαγωνισμός, δεν θα έχει καμια σχέση με την παλιά του μορφή. Ηλεκτρονικά με τις περισσότερες ερωτήσεις να είναι πολλαπλής. Τώρα, το πόσο αυτή η διαδικασία είναι επαρκής για να ξεχωρίσει με αξιοκρατικό τρόπο τους ικανούς από τους μη ικανούς… Στην κρίση του καθενός…
Ο γραπτός ΑΣΕΠ ξεχωρίζει ποιος είναι ο καλύτερος στην άσκηση του επαγγέλματος μας;
Και ι γιατί να μην εφαρμοστεί μία σοβαρή συνέντευξη στον δημόσιο τομέα, στο πλαίσιο του ΑΣΕΠ; Δε θέλω να επαναλαμβάνομαι, το γραπτό κείμενο δείχνει κατά πόσο κατέχει ένας υποψήφιος κατέχει σωστά το αντικείμενο σπουδών του για το οποίο εξετάζεται και όχι ΠΩΣ θα διδάξει στην τάξη, ακόμα και την προσωπικότητά του, έχουμε δει πολλά στην τάξη, για μαθητές μιλάμε.
Ερώτημα έθεσε ο πρόεδρος και μάλιστα ήταν ακριβής ο μαθηματικός και ο φιλόλογος θα δώσουν στην ίδια ύλη;;;; στα παιδαγωγικά τι θα γίνει;;;;. Επίσης ένα δικό μου ερώτημα που έχει να κάνει με την ειδική εδώ τι θα γίνει;;; και εδώ στο ίδιο τσουβάλι;;;
Θα έχει ο καθένας να διαβάσει από ένα corpus ύλης, ανάλογα με την ειδικότητά του. Προσωπική μου γνώμη. Αν γίνει, θα προωθήσουν μια παπατζα σαν τα κουίζ που βάζει το ΙΕΠ στις επιμορφώσεις του (διαφοροποιημένη, νέα προγράμματα).Συγγνώμη για την έκφραση.
Γρίφος...
Μετά από όλα αυτά σου κάνει μια σκληρή αξιολόγηση και σε βγάζει άχρηστο. Για ευνόητους λόγους.