0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το νομικό πλαίσιο είναι ίδιο με πέρσι. Οπότε στείλε στη διεύθυνση σου, να στείλουν στο υπουργείο να ρωτήσουν.
Που το είδες να το γράφει αυτό συνάδελφε?! Εγώ στη σελ 11 βλέπω να γράφει στον τίτλο αυτό που αναφέρεις χωρίς την Α/θμια...
Αυτό θέλω να κάνω, αλλά πρέπει να μπορώ να το στηρίξω κάπου για να μη μου πουν από τη ΔΠΕ ότι αυτό γράφει η εγκύκλιος άρα αυτό ισχύει. Φαντάζομαι δλδ ότι δεν μπορώ να πω στη ΔΠΕ" ρωτήστε στο υπουργείο μήπως ξέχασαν να βάλουν και τις Α/θμιες επιτροπές στην εγκύκλιο"
georgia06, όλα είναι πιθανά. Εξαρτάται και πού θα πέσεις. Όμως συνήθως αυτοί που διαχειρίζονται τις αποσπάσεις ,μεταθέσεις,κ.τ.λ. γνωρίζουν κάποια πράγματα και αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ίσως να μπορείς και εσύ να υποβάλλεις επίσημο ερώτημα προς το υπουργείο μέσω της Δπε, αλλά δεν το γνωρίζω για να είμαι ειλικρινής. Ίσως ξέρει ο gtΠΕ02 που έχει υπηρετήσει σε ΔΔΕ.
Καλησπέρα. Στο ΙΚΑ της περιοχής μου δεν μου χορηγούν βεβαίωση για συνυπηρέτηση αλλά τα ένσημα του συζύγου. Τι πρέπει να κάνω;
Καλησπέρα αν κάποιος πάρει απόσπαση σε φορέα τι μόρια θα πάρει?
Γνωρίζει κανείς πόσες μέρες άδεια δικαιούνται οι αποσπασμένοι σε ΑΕΙ;