0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι, ρώτησα εγώ στην Αθμια κ αφού δεν μου απάντησαν κ πήρα τηλέφωνο σήμερα συνειδητοποίησα ότι ούτε καν είχαν καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα. Κ επίσης μου είπαν , ε να μη στείλουμε τώρα γραπτό ερώτημα γιατί θα αργήσει το υπουργείο να απαντήσει. Πάντως εγώ θα επιμείνω
Ναι. Απόσπαση από ΠΥΣΠΕ στο ίδιο ΠΥΣΠΕ. Για την ακρίβεια τώρα είμαι στη διάθεσή με προσωρινή τοποθέτηση και θέλω να δοκιμάσω για μια χρονιά τη διεύθυνση της περιοχής μου. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανήκω σε αυτές. Εκεί το ωράριο είναι σαν το δικό μας το εργασιακό (8-2) και οι άδειες (Χριστούγεννα-Πασχα-καλοκαιρι); Υπάρχει περίπτωση να μπεις χωρίς να έχεις μπάρμπα σε πολιτικό γραφείο; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδή διάβασα στην προκηρύξη ότι μετράνε τα μόρια για αποσπαση, αλλά δεν τα βλέπω περασμένα στο οπσυδ. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητή. Άρα να πάρω ένα τηλ στην Δδε λες.
Οκ. Άλλο κατάλαβα εγώ.Όχι , το ωράριο είναι των διοικητικών υπαλλήλων δηλαδή 7-3. Το ίδιο ισχύει και για τις άδειες. Χριστούγεννα , Πάσχα ,καλοκαίρι δουλεύεις . Δικαιούσαι 20-25 μέρες άδεια συνολικά ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας .Να μπεις χωρίς να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη , δύσκολο στις περισσότερες περιπτώσεις. Αν γνωρίζεις τον προϊστάμενο και θέλει να πας θα πας. Αν δεν τον γνωρίζεις ίσως θα έπρεπε να επιδιώξεις να τον συναντήσεις και να εκφράσεις την επιθυμία σου να αποσπαστείς εκεί.
Πάντως μου είπε συνάδελφος πως υπάρχουν δύο τρόποι τοποθέτησης εκεί.
Σχολείο και πάλι σχολείο. Θεώρησα πως με πιστοποιητικό από ΚΕΠΑ είχες ελπίδες.
Δηλαδή στα χρόνια προϋπηρεσίας φαίνονται λιγότερα; Εγώ στη δικιά μου βλέπω μόνο το συνολικό αριθμό. Κάτι δεν καταλαβαίνω.Πάντως για αυτά υπεύθυνη είναι η ΔΔΕ.[/quot]Τελικά λύθηκε η απορία. Τα τραβάνε από το teachers και φαίνονται σε ξεχωριστό πεδίο στην αίτηση. Σε ευχαριστώ!
Καλησπέρα ερώτησή΄: Αν κάποιος ζητήσει απόσπαση από ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ και συγκεκριμένα απόσπαση σε φορέα(γραφείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης),ξέρετε πόσο μόρια θα πάρει γ αυτή την χρόνια?Επίσης ποια είναι τα ωράρια εργασίας?Το καλοκαίρι 21 Ιουνίου μετά την λήξη της απόσπασης επιστραφείς στην οργανική σου?Δηλαδή θέλω να πω δε δουλεύεις το καλοκαίρι.